Haberler

Zirvenin yolu Karşıyaka'dan geçecek

Güncelleme:

TFF 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta iddiasız kalan Karşıyaka, son 3 haftada zirve ve Play-Off yarışındaki rakiplerle karşılaşacak.

TFF 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta iddiasız kalan Karşıyaka, son 3 haftada zirve ve Play-Off yarışındaki rakiplerle karşılaşacak. Bu hafta pazar günü lider Esenler Erokspor'un 3 puan gerisinde olup bitime 3 maç kala rakibinin hatasını kovalayan ikinci sıradaki Fethiyespor'u ağırlayacak Kaf-Kaf, ardından Play-Off yarışındaki takımlarla oynayacak. Yeşil-kırmızılı ekip Fethiye maçından sonra şu an 52 puanla Play-Off hattının 2 puan gerisinde yer alarak son kozlarını oynayan yedinci sıradaki Belediye Derincespor'u konuk edip sezonu 54 puanla Play-Off barajındaki Kırıkkale Büyük Anadoluspor'la deplasmanda oynayacağı maçla tamamlayacak. Teknik direktör Erman Güraçar, kendisi göreve geldiken sonra çıktıkları 12 maçta bileklerinin yalnız 1 kez büküldüğünü hatırlatıp, kalan haftalarda da aynı ciddiyetle mücadele edeceklerini söyledi. Kaf-Kaf'ta Fethiye randevusu öncesi kaptan Mustafa Aşan'ın 2 maçlık cezası da bitti.

BARIŞ TEZER KALPLERDE Karşıyaka'da 17 Nisan Pazar günü çalışmak için bulunduğu Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde geçirdiği kalp krizi sonrası henüz 45 yaşında hayatını kaybeden kulübün sevilen taraftarlarından Barış Tezer, son yolculuğuna uğurlandı. Barış Tezer için Soğukkuyu Merkez Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine Voleybol Şube Başkanı Serkan Ergüven, şube yönetimi, divan kurulu yöneticileri, Pınar Karşıyaka Antrenörü Ufuk Sarıca, voleybolcular, taraftarlar ve ailesi katıldı.


- İzmir
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Türkiye Futbol Federasyonu Karşıyaka Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title