Haberler

Ziraat Türkiye Kupası -Trabzonspor, Antalyaspor Maçının Hazırlıklarına Başladı

Turkcell Süper Lig'de Dün Akşam Sahasında Galatasaray'ı 1-0 Yenen Trabzonspor, 25 Mart Perşembe Günü Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Antalyaspor ile Yapacağı Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final İlk Maçının Hazırlıklarına Başladı

Turkcell Süper Lig'de dün akşam sahasında Galatasaray'ı 1-0 yenen Trabzonspor, 25 Mart Perşembe günü Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Antalyaspor ile yapacağı Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçının hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana uzun süredir sakatlıkları bulunan Yattara ve Tayfun katılmadı. Ferhat Öztorun ise doktor kontrolünde koşu yaptı.

Galatasaray maçında ilk 11'de oynayan oyuncular koşu yaparak idmanı tamamlarken diğer oyuncular yarı sahada çift kale maç yaptılar.

Teknik direktör Güneş, antrenman bittikten sonra bir türlü bordo-mavili takımda istenileni veremeyen Kolombiyalı golcü oyuncu Teofilo Gutierrez'i özel olarak çalıştırdı. Bu futbolcu, yardımcı antrenör Turgut Kural'ın kanatlardan gönderdiği ortalara gol vuruşu çalışması yaptı.

Trabzonspor, yarın basına kapalı olarak yapacağı antrenmanla Antalyaspor maçının hazırlıklarını sürdürecek.

(SE-ORH-SSG) - TRABZON

Kaynak: AA / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title