Haberler

Ziraat Türkiye Kupası'nda İlk Yarı Finalist Eskişehirspor

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Medical Park Antalyaspor'u 3-0 yenen Eskişehirspor adını yarı finale yazdırdı.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Medical Park Antalyaspor'u 3-0 yenen Eskişehirspor adını yarı finale yazdırdı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Eskişehirspor Teknik Direktör Ersun Yanal, kupada hedeflerinin final oynamak olduğunu söyledi. İlk golü bulduktan sonra rahatladıklarını ifaden eden Yanal, "Rakibimiz ligde konumu nedeniyle son dönemde sıkıntı yaşadı. Uzun süredir ligde bulundukları yer gereği ciddi bir erozyon yaşadılar. Fiziksel ve ruhsal dejenerasyon içindeydiler. Biz golü bulduktan sonra direnç gösteremediler. Onları anlıyorum" dedi.

Eskişehirspor olarak futbol oynamak ve sonuca gitmek isteyen, yeteneklerini kullanan bir ekip olduklarını aktaran Yanal, kendilerine destek veren taraftarlarına övgüde bulunurken, "Eskişehirspor'un finale kalması için bu desteğe ihtiyacı var. İyi futbol oynuyoruz ve bunu sürdüreceğiz. Amacımız Avrupa'ya gitmek. Var gücümüzle her maça asılacağız. Finale kadar gideceğimizi düşünüyorum. Kupayı kazanmak istiyoruz. Eskişehirspor'a böyle bir keyfi yaşatmak en büyük amacımız" diye konuştu.

Karşılaşmanın son 10 dakikasını tamamlayamayan Batuhan Karadeniz'in durumunun iyi olduğunu belirten Ersun Yanal, bu oyuncuyla ilgili değerlendirmede de bulunurken, "Uzun zamandır iyi performans vermiyordu ve problem yaşıyordu. İyi bir oyuncu. Onu kazanmak gerektiğini düşünüyorum. Onda ısrar edeceğiz. Önemli bir değer. Hatalarını deneyim olarak kabul edecek. Biz de ona destek olacağız" ifadelerini kullandı.

Eskişehirsporlu futbolcu Rodrigo Tello da Medical Park Antalyaspor'a karşı maçın hakimi konumunda olduklarını belirterek, "Turu geçtiğimiz için çok mutluyuz. İyi bir yoldayız ve hem Spor Toto Süper Final Avrupa Ligi Grubu'nda hem de Ziraat Türkiye Kupası'nda yolumuza devam ediyoruz. Avrupa'ya gideceğiz. Tüm konsantrasyonumuz bunun üzerine" dedi.

ÖZDİLEK: "BUGÜN SAHADA İŞİNİ YAPMAYAN BİR ÇOK OYUNCU VARDI"

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek ise farklı şekilde yenilerek kupadan elenmeleri nedeniyle oyuncularına yüklendi. Özdilek, "Futbolda hiçbir şeyin bahanesi olmaz. Ligde kalma yolunda son haftalarda ciddi baskı hissettik. Ancak bugün sahada işini yapmayan bir çok oyuncu vardı. Bunu yapmazsanız da başarılı olma şansınız yok. Kırgınlığım ve üzüntüm çok yüksek" diye konuştu.

Kendileri için hoş bir gece olmadığını, ligde yaşadıkları sendromun kendilerini sıkıntıya soktuğu kaydeden genç teknik adam, "Avrupa yolunu açabilecek bir organizasyonu kötü bitirmek beni ciddi yaraladı. Biz de bununla ilgili net yaptırımlar uygulayacağız. Herkes kendi kaderini çiziyor. İşinizi sevecek ve ciddiyet göstereceksiniz. Bugün bu özenin gösterilmediği bir 90 dakika ortaya çıktı. Bu maç öncesinde dinlenmiş oyuncularla oynamak istedim ve 7 değişiklik yaptım, ama sanki aynı grup cumartesi günü oynamış gibi bir görüntü verdi. Gelecek sene için hem yerli hem yabancı olarak ciddi yapılanmaya gireceğiz" dedi.

Takımda gelecek sezon olup olmayacağının sorulması üzerine ise Özdilek, "Takıma bir çıta atlatmamız lazım. Aksi halde kimseyi kandırmanın anlamı yok. Bunu yapamazsak artık burada vakit geçirmenin bana çok faydası olacağını düşünmüyorum" ifadelerini kulandı.

Medical Park Antalyaspor oyuncuları Ömer Çatkıç ile Mehmet Eren Boyraz ise yorgun bir takım olduklarını ve ilk golü yedikten sonra rakibe direnemediklerini söylediler. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Medical Park Antalyaspor Türkiye Kupası Eskişehirspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title