Haberler

Ziraat Türkiye Kupası Finaline Doğru

Ziraat Türkiye Kupası Finalinde 5 Mayıs'ta Şanlıurfa Gap Arena Stadı'nda Fenerbahçe ile Karşılaşacak Olan Trabzonspor, Hazırlıklarının Trabzon Bölümünü Tamamladı

Ziraat Türkiye Kupası finalinde 5 Mayıs'ta Şanlıurfa GAP Arena Stadı'nda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Trabzonspor, hazırlıklarının Trabzon bölümünü tamamladı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde basına kapalı olarak yaptığı antrenmanla Trabzon'daki hazırlıklarını tamamlayan bordo-mavili takım, son çalışmasını yarın akşam Şanlıurfa'da gerçekleştirecek.

Bordo-mavili takımın antrenmanda ısınma hareketlerinin ardından taktik çalışma gerçekleştirdiği bildirilirken, idmana sakatlıkları bulunan Tayfun ve Selçuk İnan'ın katılmadıkları belirtildi.

Sakatlığı nedeniyle geçen haftaki Ankaragücü maçında takımdaki yerini alamayan Selçuk İnan'ın Şanlıurfa'ya getirileceği ancak forma giyip giyememe durumunun maç saatinde netleşeceği bildirildi.

(SE-AK-SS) - TRABZON

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title