Haberler

Ziraat Odası'ndan Buğday Pazarı ve Toprak Mahsulleri Ofisi'ne Ziyaret

Adıyaman Ziraat Odası Başkanı Salih Şahan ve beraberindeki heyet Buğday Pazarı ve Toprak Mahsulleri Ofisi’ni ziyaret etti.

Adıyaman Ziraat Odası Başkanı Salih Şahan ve beraberindeki heyet Buğday Pazarı ve Toprak Mahsulleri Ofisi'ni ziyaret etti.

Hububat alımlarının başlamasının ardından Ziraat Odası Başkanı Mehmet Salih Şahan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Basri Kaya ve Meclis Üyesi Fuat Bereket Buğday Pazarı'nı ve Toprak Mahsulleri Ofisini ziyaret etti.

Başkan Şahan ve beraberindekiler Toprak Mahsulleri Ofisi Müdürü Ramazan Yavaş'tan yapılacak alımlar hakkında bilgi aldı. Buğday Pazarı Kooperatif Başkanı Hacı Yusuf Elçi ile birlikte Buğday Pazarı'ndaki esnafı tek tek gezilerek, gerek fiyatlar gerekse rekolte ve kalite konusunda bilgiler alındı.

Ziraat Odası Başkanı Mehmet Salih Şahan, fiyat konusunda çiftçilerin mağdur edilmemesi gerektiğini belirterek, üreticiye gerekli ilgi ve alakanın gösterilmesi gerektiğini vurguladı.

Başkan Şahan, hali hazırda yaklaşık yüzde 20 oranında verim kaybı olduğunu, verim kaybı ile birlikte kalite kaybının olmaması için kesinlikle hububatları yaş olarak biçilmemesi gerektiğini dile getirdi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Toprak Mahsulleri Ofisi Mehmet Salih Hasan Basri Adıyaman Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title