Haberler

Ziraat Odası Koordinasyon Kurulu Toplantısı

Ordu Ziraat Odaları Koordinasyon Kurulu toplantısı Gürgentepe ilçesinde yapıldı.

Ordu Ziraat Odaları Koordinasyon Kurulu toplantısı Gürgentepe ilçesinde yapıldı.

Gürgentepe Ziraat Odası toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Ordu Valisi Kenan Çiftçi, Gürgentepe Kaymakamı Murat Sarı, Gürgentepe Belediye Başkanı Halis Baykara, Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı ve Perşembe Ziraat Odası Başkanı Aslan Soydan, Ordu Ziraat Odası Başkanı Uğur Cörüt, Ordu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Recep Aydın, Gürgentepe Ziraat Odası Başkanı İhsan Yılmaz ve ilçe ziraat odası başkanları katıldı.

Toplantıda konuşan Ordu Valisi Kenan Çiftçi, Ziraat Odası Başkanlarına seslenerek, "Sizden ricam Ordu'da yetişen bitkisel ürünlerin kullanımına dikkat edin. Yani çay, kekik, elma, armut, ıhlamur gibi ürünlerin tüketilmesine özen göstermeliyiz" dedi.

Ordu'da her türlü meyve, sebze ve bitki türünün yetiştiğine dikkat çeken Vali Kenan Çiftçi yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Ordu gerçekten çok güzel bir il. Burada meyvenin, sebzenin ve bitkisel ürünlerin her türlüsünün yetiştiğini görüyoruz. Sizler Ziraat odaları olarak en azından kendiniz, kendi ürettiğiniz ürünlerin tüketilmesinin yaygınlaştırılmasına öncülük edebilirsiniz. Ben bunu çok önemsiyorum. Biz kendi ürettiğimiz ürünleri tüketmeliyiz" dedi.

Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı ve Perşembe Ziraat Odası Başkanı Aslan Soydan da Ordunun en önemli geçim kaynağının fındık olduğunu, bunun yanında daha değişik, bölgede yetişen ürünlerin de en azından bölge halkı tarafından tüketilebileceğine vurgu yaptı. Başkan Aslan Soydan ziraat odaları çiftçilerin yararına olacak çok ciddi çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Ordu Ziraat Odası Başkanı Uğur Cörüt ise, Ordu Ziraat Odası olarak çiftçilerin yararına olacak çok güzel projeler hazırladıklarını bu projeleri yakın zamanda kamuoyuna duyuracaklarını ve en kısa zamanda hayata geçireceklerini ifade etti.

Gürgentepe Ziraat Odası Başkanı İhsan Yılmaz'da böyle bir toplantıya ev sahipliği yapmaktan dolayı çok mutlu olduklarını dile getirdi. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kenan Çiftçi Gürgentepe Perşembe Ordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title