Haberler

Ziraat Odası Başkanları Elbistan'da Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş'taki Ziraat Odası Başkanları, istişare toplantısı için Elbistan'da bir araya geldi.

Elbistan Ziraat Odası Başkanı Memet Ali Bulut, bir tesiste düzenenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, oda başkanları ile aylık olarak düzenledikleri geniş kapsamlı istişare toplantısına ev sahipliği yaptıklarını ifade etti.

Toplantıda her ilçenin ziraat odası başkanının kendi bölgesindeki çiftçilerin ve tarım sektörünün sorunlarına ilişkin değerlendirmede bulunduğunu belirten Bulut, "Ülkemizde son dönemde meydana gelen üzücü olaylar kendi alanımızda yaşadığımız üzüntülerin önüne geçmiştir." dedi.

Bulut, 15 Temmuz'da darbe girişiminde bulunan Fetullahçı Terör Örgütü (FEÖ) mensubu vatan hainlerinin Türkiye'yi kaosa sürüklemek, ekonomiyi zora sokmak istemelerinin çiftçiler başta olmak üzere herkesi zor duruma düşürdüğünü belirtti.

Ardından eli kanlı terör örgütü PKK'nın Van, Elazığ, Gaziantep ve önce ki gün de Şırnak'taki asker ve polislere yönelik yaptığı saldırıların herkesi üzüntüye koyduğunu dikkat çeken Bulut, "Devletimiz, milletimizle el ele vererek bu sıkıntıları aşacaktır. Türkiye üzerinde kimse hayal kurmasın. Tarım sektörü ile uğraşan insanlar olarak bizim asli görevimiz üretim yapmaktır. Fakat ülkemizi de kimseye peşkeş çektirmeyiz. Ülkemizin bakası ve huzuru için mücadele edeceğiz. 2023 vizyonuna 7 yıl kala tüm şer odakları kirli mücadelesini sürdürüyor. Dünyanın bizimle uğraştığını görüyoruz. Bu nedenle çiftçiler olarak tüm zorlu şartlara rağmen üretim yapmaya gayret edeceğiz." diye konuştu.

Toplantıya, Merkez Dulkadiroğlu Ziraat Odası Başkanı Mehmet Çetinkaya, Ekinözü Ziraat Odası Başkanı Ali Kahraman, Nurhak Ziraat Odası Başkanı Osman Karaca, Çağlayancerit Ziraat Odası Başkanı Veli Çetinkaya, Andırın Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sarıbıyık, Göksun Ziraat Odası Başkanı Selim Cüce, Türkoğlu Ziraat Odası Başkanı Mehmet Karaca, Pazarcık Ziraat Odası Başkanı Mehmet Torun, Gürün Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Aktepe, Darende Ziraat Odası Başkanı Vedat Kaya, Gölbaşı Ziraat Odası Başkanı Doğan Güzen, Adıyaman Tut ilçesi Ziraat Odası Başkanı Ahmet Özalp ile Elbistan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ayhan Özcan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Kahramanmaraş Elbistan Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title