Haberler

Zincirleme Kazada 1 Kişi Öldü

TEM Otoyolu'nun Sultanbeyli mevkisindeki zincirleme trafik kazasında 1 kişi öldü, 13 kişi yaralandı.

TEM Otoyolu'nun Sultanbeyli mevkisindeki zincirleme trafik kazasında 1 kişi öldü, 13 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, TEM Otoyolu'nda, Ankara istikametine giderken Kurtköy gişelerini geçtikten sonra karşı şeride geçen Hikmet Çabalar yönetimindeki 34 EJ 6742 plakalı tır, Kurtköy gişelerini geçtikten sonra karşı şeride girdi.

Kazada aralarında 52 DV 099 plakalı tur otobüsününde bulunduğu çok sayıda araca çarpan tır, güçlükle durabildi.

Olayda tur otobüsünde bulunan Slviya Roza Maria hayatını kaybetti. Maria'nın cesedi, incelemelerin ardından Sultanbeyli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Devrilen tur otobüsünde sıkışan yaralıları itfaiye ekipleri çıkardı.

Yaralılardan Raqel Nora, Susana Olgapuga, Neli Luiz, Primina Juana ve Fransisco Mendizabal Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, Ali Ekinci, Orhan Çoklu ve Selda Bayat Kartal Yavuz Sultan Selim Devlet Hastanesinde, Jose Agustin Silva Vila ve Hikmet Çabalar Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, Manuel Merino ise Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

Yaralı turistlerden Neli Luiz ve Fransisco Mendizabal'ın ameliyata alındığı öğrenildi.

Kapadokya'dan geldiği öğrenilen ve kazada devrilen tur otobüsünde İspanyol ve Uruguaylı turistlerin bulunduğu kaydedildi. - İSTANBUL

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title