Haberler

Zimbabwe'de Polisin Uyguladığı Şiddet Pes Dedirtti!

Güncelleme:

Zimbabwe'de polisin uyguladığı şiddet bu kadarına da pes dedirtti.

Yakaladıkları bir şüpheliyi aralarına alan polisler, insanlık dışı bir uygulamaya imza atıyor. Kelepçeli şahsı öldüresiye döven güvenlik güçleri, ellerindeki kırbaçlarla dayağı dakikalarca sürdürüyor. Yerdeki adamın yalvarmalarına aldırmayan polisler daha sonra şahsı gözaltına alıyor.

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Belgesel Dünya Haberler

500

Yorumlar (25)

Jiyana azadMobil-IOS:

Turk polisi bunun on katinda sidet kulaniyor. En azindan adamlar aciyor ve duruyor turk polisi olduruyor Sonra duruyor..

4
9
yanıtYanıtla
t.c Mobil-ANDROID:

turk polisi basar gecer ..

4
5
yanıtYanıtla
hakanhakanMobil-ANDROID:

Türk polisi sizin gibi serefsizlerin Alo imdat diye yardım dilediği kolluk kuvvetidir.Siz gidin amerika da Avrupa da polis görün bakın adamı ne yapiyolar.Burda zaten polisi kotuleyen ya pkk yandascisi vatan haini yada komünist serefsizlerdir.

4
1
yanıtYanıtla
vatanseverMobil-ANDROID:

zimbabwe dekiler bile polise molotof atmayacak kadar bizim vatansizlardan daha medeni

4
0
yanıtYanıtla
Şevhat Ölçer Mobil-ANDROID:

Polisimizin yetkisi yetersiz verin yetkiyi görün etkiyi genjler.

3
1
yanıtYanıtla
haanMobil-ANDROID:

35 yasindayim bi kere bile polisten kötü muamele gormedim, aksine yardimlarini gordum nie ? vatanima ihanet etmedim devletimi sevdim ve yasadigim ulkenin kanunlarina saygili oldum kisacasi haddimi bildim..

4
0
yanıtYanıtla
bug:

ah bu turkiyede olay cıkartan capulcuların agzına agzına vurcan joplarla içimin yagğarı ericek. . .

2
1
yanıtYanıtla
sakaryaliMobil-ANDROID:

akilli olacaniz olum adam olcaniz kasinmicaniz dayağı hak ederseniz kralını yersiniz sefkatimiz büyük akilli olmazsaniz yiceginiz dayakta buyuk

1
2
yanıtYanıtla
ACİLDEN:

YORUMLARI OKUYORUM DA SAÇMA SAPAN YORUMLAR VAR AMERİKA DÜNYANIN EN GELİŞMİŞ ÜLKESİ DİYORLAR ORADA POLİSLER İFADE ALMADAN KAFASI NA SIKIYORLAR DA SAVAŞIN İÇİNDE Kİ ÜLKEDE POLİS NE YAPSIN ŞİMDİ TAKSİMDE OKMEYDANIN DA POLİSİ TAŞLAYANLARA BÖYLE BİŞEY YAPSA POLİS YERİN DİBİNE SOKARSINIZ EY TÜRKİYE POLİSİNE ASKERİNE SAHİP ÇIKK YOKSA GÜN GELİR SOKAĞA ÇIKAMAZSIN

2
0
yanıtYanıtla
gokhanMobil-ANDROID:

polis dedigin boyle olacak iste. bak bidaha suc islemeye cesaret edebiliomu o adam .

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title