Haberler

Zihinsel Engillilerin Oryantiring Heyecanı

Osmangazi Belediyesi Engelliler Bakım Merkezi (OBAM) tarafından düzenlenen 2.Patika Oryantiring İl Şampiyonası Botanikpark'ta yapıldı.

Osmangazi Belediyesi Engelliler Bakım Merkezi (OBAM) tarafından düzenlenen 2. Patika Oryantiring İl Şampiyonası Botanikpark'ta yapıldı.

Zihinsel engelli sporcuların harita ve işaretler yardımıyla yön bulup belirlenen hedeflere ulaşmasını hedefleyen Patika Oryantiring sporuna ilgi her geçen artıyor. Osmangazi ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nün birlikte düzenlediği 2. Patika Oryantiring İl Şampiyonası'na 16 zihinsel engelli sporcu katıldı. Erkeklerde Mustafa Özinan birinci, Mehmet Ayhan ikinci ve Hayrettin Özdemir üçüncü oldu. Bayanlarda ise Seda Güney ilk sırayı alırken Canan Ateş ikinci Berna Yılmaz ise üçüncü oldu. Yarışma, 8-9 Haziran tarihleri arasında Bursa'da yapılacak Oryantiring Türkiye Şampiyonası'na da hazırlık oldu.

(MŞ)

15.05.2013 14: 16: 47

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osmangazi Belediyesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title