Haberler

Zihinsel Engelli Gence Tecavüz İddiası

Nevşehir'in Gülşehir İlçesi'nde, Zihinsel Engelli 15 Yaşındaki K.e.'ye 8 Kişi Tarafından Defalarca Tecavüz Edildiği İleri Sürüldü. İddiayla İlgili Soruşturma Başlatılırken, Gencin Zeka Durumu ve Tecavüze Uğrayıp Uğramadığı Doktor Raporuyla Belirlenecek.

Nevşehir'in Gülşehir İlçesi'nde, zihinsel engelli 15 yaşındaki K.E.'ye 8 kişi tarafından defalarca tecavüz edildiği ileri sürüldü. İddiayla ilgili soruşturma başlatılırken, gencin zeka durumu ve tecavüze uğrayıp uğramadığı doktor raporuyla belirlenecek.

Gülşehir İlçesi'nde, zihinsel engelli K.E., babası F.E.'ye M.U., Y.G., E.Y., T.B., T.A., H.G, T.B ve adını bilmediğini bir kişinin farklı tarih ve yerlerde kendisine defalarca tecavüz ettiğini, utandığından dolayı da bugüne kadar bunu kimseye söyleyemediğini anlattı. F.E. de oğlunun anlattıkları doğrultusunda tecavüz olayına karışanlar hakkında Cumhuriyet Savcılığı'na başvurup şikayetçi oldu. Güvenlik güçleri 15 yaşındaki K.E.'nin ifadesine başvurdu. K.E. güvenlik güçlerine verdiği ifadesinde de iddalarını yineledi. İddiaya ilişkin soruşturma başlatılırken, K.E., Cumhuriyet Savcılığı'nın kararıyla doktor muayenesine gönderildi. K.E.'nin tecavüze uğrayıp uğramadığı ve zeka durumunun belirlenmesinin ardından gözaltıların olup olmayacağı ortaya çıkacak.

Sinan KORMAZER/NEVŞEHİR, (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title