Haberler

Zıco: 'Yarın Sahada Her Dakika Golü Düşüneceğiz"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Chelsea ile Yapacakları Maça Hazır Olduklarını Belirterek, 'Yarın Sahada Her Dakika Golü, Atağı Düşünen Bir Fenerbahçe Olacak' Dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Chelsea ile yapacakları maça hazır olduklarını belirterek, ''Yarın sahada her dakika golü, atağı düşünen bir Fenerbahçe olacak'' dedi.

Zico, Fenerbahçe'nin bulunduğu yere hak ederek geldiğini vurgulayarak, ''Şu ana kadar yaptıklarımız, yapabileceklerimizin göstergesidir. Yarın yine mücadele edeceğiz. Her dakika golü düşünen bir takım olacak'' diye konuştu.

Zico, yarınki ilk 11 ile ilgili bir soru üzerine, ''Kadroyu vermekten çekinen bir insan değilim, ama bir idman daha olduğu için, 'Şu oyuncular oynayacak' demiyorum'' dedi.

Beşiktaş maçındaki kadroda yer alan Kazım'ın yerine Deivid, cezalı olan Gökhan'ın yerine de Önder'in oynayacağını ifade eden Brezilyalı çalıştırıcı, şunları söyledi:

''Bu kafamda şu andaki durum. Roberto Carlos konusunda net karar vermedim. Bugün kendisiyle konuşacağım ve bugünkü antrenmanda durumunu göreceğim. Roberto Carlos 4 gündür çalışıyor. Her geçen gün ritmini biraz daha arttırıyor. 90 dakikayı çıkaracak durumda olmadığını söyleyebilirim. Maça başlarsınız, sonra sıkıntı olur, oyundan çıkarmak zorunda kalırsınız. Böylece de boşu boşuna bir değişiklik hakkınızı kullanmış olursunuz. Roberto'nun biraz daha beklemesi gerektiğini söyleyebiliriz. Şu anda o kondisyonda olmadığını söyleyebilirim.''

Brezilyalı teknik adam, kadrosunda çeşitli milli takımlardan dünyanın kaliteli futbolcularının yer aldığı Chelsea'yi beğendiğini söyledi. Chelsea'nin, bu tip noktalara alışmış bir takım olduğunu anlatan Zico, ''Her zaman galibiyeti hedefleyen bir takım. Bunun için İngiltere'de şampiyon oldular, yine şampiyonluk için mücadele ediyorlar. Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynuyorlar. Chelsea dikkat edilmesi ve beğenilmesi gereken bir takım'' dedi.

Zico, Chelsea'nin defansının çok zorlu olduğunu, ancak kendilerinin de çok etkili bir forvete sahip bulunduklarını vurgularken, ''Etkili bir forvetle etkili bir defansın karşılaşması olacak. Umarım biz kazanırız'' diye konuştu.

Zico, Chelsea'nın 4, Fenerbahçe'nin ise ilk kez çeyrek final oynayacağının hatırlatılması üzerine, ''Şampiyonlar Ligi'nde tecrübe önemli, fakat daha fazla önemli olan nokta, saha içinde maçı istemenizdir. Biz bunu gösterdik. İsminiz, formanız çok fazla işe yaramıyor. Önemli olan saha içindeki mücadelenizdir'' dedi.

Uğur Boral ise sarı-lacivertli takımın, tarihinin en önemli maçına çıkacağını ifade ederek, ''Bu bilinçle sahaya çıkacağız. Bu önemli maçta herkes emin olsun, teknik kadro, yönetici, futbolcular ve taraftarlar elinden gelenin en iyisini yapacak'' dedi.

Fenerbahçe-Chelsea maçı öncesi Zico'nun yaptığı basın toplantısında, adeta izdiham yaşandı.

Türk ve yabancı basın mensupları toplantıya büyük ilgi gösterirken, basın toplantı odasında hiç boş yer kalmadı. Birçok basın mensubu da toplantıyı ayakta izlemek zorunda kaldı. Basın toplantısını birçok televizyon kanalı da canlı yayınladı.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title