Haberler

Zico'nun Basın Toplantısı

Antalya'da İkinci Yarı Hazırlıklarını Sürdüren Fenerbahçe'de Teknik Direktör Arthur Zico, Basın Toplantısı Düzenledi.

Antalya'da ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de teknik direktör Arthur Zico, basın toplantısı düzenledi.

Antalya'nın Serik İlçesi'ne bağlı Belek Beldesi'nde bulunan Arcadia Otel'de basın toplantısı düzenleyen Brezilyalı Teknik Direktör Arthur Zico, kamptan memnun olduğunu söyledi. Çalışmaların oldukça güzel gittiğini belirten Zico, "Eksikliklerimizi gidermek ve takımımıza güç katmak amacıyla çalışmalarımız devam ediyor. Umuyorum ikinci yarıda bizim için her şey olumlu olur. Kayseri maçının skoru bizim için olumluydu. Fortis Türkiye Kupası'ndaki kalan 2 maçımızı da kazanarak tur atlayacağız. Kampta

futbolcularımın kondisyonunu ileriye götürmek amacıyla çalışmalar yapıyoruz. Futbolcularım ara kampın ne kadar önemli olduğunu biliyorlar ve çok istekli çalışıyorlar. İstanbul'a memnun bir şekilde döneceğim. İkinci yarının ilk maçında bizi yenen az sayıdaki takımlardan İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile karşılaşacağız" dedi.

Takımdaki sakatlıkların çok olmasına da değinen Zico, "Çalışmalarını İstanbul'da sürdüren Alex'in Gaziantep maçına yetişeceğini düşünüyorum. Deniz çalışmalara başladı. Kampa katılan Kezman da fizik kondisyon çalışmaları yapıyor" diye konuştu.

Antalya kampında yöneticiler ile birlikte transfer toplantısı yaptıklarını belirten Brezilyalı teknik adam, "Yöneticilerimiz ile durumu masaya yatırdık. Sakat oyunculara baktık. Olasılıklar üzerine konuştuk. Tümer takımla birlikte değil. Marco, Selçuk ve Kemal orta sahada yararlanabileceğim oyuncular. Appiah ve Kezman'ı bana soracaksınız. Ben yabancı futbolcularımın hepsinden memnunum. Kezman antrenman sırasında bir sakatlık geçirmişti. Appiah konusunda da bir sıkıntımız yok. Bu iki futbolcu için sağlık

departmanından oynayabilir izni gelirse takımla birlikte çalışmalara başlayacaklar. Bu oyunculardan bir ya da birkaç tanesinden yararlanamayacak olursak takviye yapabiliriz. Oyuncularımızın durumuna bakacağız. Şu anda belli bir durum yok. Yabancı oyunculardan yararlanamayacak olursak yerine de yabancı oyuncu alırız Yönetime bir transfer listesi verdim. Yani transfer konusundaki isimlerimiz belli oldu. Ondan sonrası yönetimi ilgilendirir. Bu listenin içerisinde yabancı ve türk oyuncular yer alıyor" şeklinde

konuştu.

Kezman ve Semih'i bir arada oynatmayı düşünmediğini söyleyen Zico, "Kezman ve Semih ikisi de çok kaliteli oyuncular. Ancak benim ideal düşüncemde bu iki oyuncuyu maçın başında bir arada oynatmak yok. Ancak ilerleyen dakikalarda maçın durumuna göre bu iki oyuncu bir arada oynayabilirim" dedi.

Aurelio hakkında çıkan transfer söylentilerine de değinen Zico, "İnsanların karşısına zaman zaman çeşitli fırsatlar çıkabilir. Bunları zamana bırakmak gerek. Aurelio tecrübeli bir oyuncu. Bu futbolcunun transfer haberlerinden etkileneceğini düşünmüyorum. Yönetimle sözleşmem konusunda da bir görüşme yapmadım. Mart veya nisan aylarında bir görüşmemiz olabileceğini tahmin ediyorum" açıklamasında bulundu.

Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri Sevilla'nın oldukça güçlü bir takım olduğunu ifade eden Arthur Zico sözlerini şöyle sürdürdü;

"Sevilla ve Fenerbahçe'nin şanslarını eşit görüyorum. Rakibimiz bu yılın en iyi takımı seçildi. Çok güçlü bir takım ve performanslarına bakacak olursak işimizin kolay olmayacağını çok iyi biliyoruz. Futbol içerisinde her şey mümkün. Saha içerisinde doğru şeyleri yaparsanız her şeyi başarabilirsiniz. Futbolcularım her şeyi başarma kapasitesine sahiptir. Fenerbahçe şu anki tecrübesi ile devam ederse yakında Avrupa kupası kaldırma olasılığının yüksek olduğunu söyleyebilirim. Hem başarıya alışmış hem de

başarıyı çok isteyen futbolcuları takıma kazandırmak gerek. Fenerbahçe'de forma giyecek oyuncular başarıya aç, çalışmayı seven, kazanmaya alışkın olan kişiler olması gerek. Avrupa Kupası'nın uzakta olmadığını görüyorum. Takımımızdaki çok koşan oyuncular ve yıldız diyebileceğim oyuncular takıma kendilerini daha fazla verirlerse diğer takımlar ile aramızdaki farkı yaratabiliriz. Barcelona'da oynayan Henry ve Eto'o gibi oyuncular isimleri olmalarına rağmen saha içerisinde mücadelelerini yapıyorlar. Büyük

oyuncuların normal oyunculardan biraz daha kendilerine oyuna vermeleri gerekiyor. Bu durum bizim için de geçerlidir. Gittiğimiz yolda karşımıza her zaman sakatlıklar çıkacaktır. Bu bizim işimizi kolaylaştırmaz ya da zorlaştırmaz."

Transfer edecekleri oyuncunun takımda direk oynayabilecek kapasite de olması gerektiğini belirten Zico, "Transfer yapacak olursak bu oyuncunun genç olmaması gerektiğini düşünüyorum. Genç oyuncuyu getirip yetiştirmeye zamanımız yok. İleriki dönemlerde genç oyuncular alabiliriz ama bize yetişmiş direk oynayabilecek bir oyuncu olması gerekiyor" dedi.

Öte yandan, Arthur Zico ve İdari Menajer Volkan Ballı'nın da aralarında bulunduğu teknik heyet ile Fenerbahçe'yi takip eden basın mensupları maç yaptı. Karşılaşma boyunca yaptığı asistlerle dikkat çeken teknik direktör Zico zaman zaman da hakeme kararları nedeniyle eleştirilerde bulundu. Karşılaşmayı teknik heyet takımı 8-6 kazandı.

(SE-CE-MFS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title