Haberler

Zıco: "Liderlikte Kalmak İstediğimizi Gösterdik"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Trabzonspor'u Yenerek Liderliği ve Liderlikte Ne Kadar Kalmak İstediklerini Gösterdiklerini Söyledi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Trabzonspor'u yenerek liderliği ve liderlikte ne kadar kalmak istediklerini gösterdiklerini söyledi.

Zico, maçı izleyenlerin güzel ve büyük bir derbi izlediklerini düşündüğünü belirterek, ''İlk yarıda bulduğumuz gol maçı ne kadar istediğimizi gösterdi. İkinci yarıda rakibimiz gol attı. Onların da bizim kadar 3 puana ihtiyaçları vardı. Aldığımız galibiyetle liderliği ve liderlikte kalmayı ne kadar istediğimizi gösterdik'' dedi.

Karşılaşmanın hakemi Bülent Demirlek'in yönetimiyle ilgili olarak Zico, ''Bugün anlayamadığım bir pozisyon vardı. O da rakibin arkadan salladığı tekmeye hakemin kırmızı kart göstermemesiydi. Pozisyon sonucu gol oldu ancak kırmızı kart çıkarmalıydı'' diye konuştu.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan ise Fenerbahçe karşısında maçın ikinci yarısında galibiyeti yakalayacak düzeyde oynadıklarını söyledi.

Ziya Doğan, 2-1'lik yenilgileriyle sona eren maçın ardından yaptığı değerlendirmede, ilk yarıda Trabzonspor'a yakışmayacak çok kötü bir futbol ortaya koyduklarını belirterek, ''Rakibimize çok boş alan bıraktık ve top kaptırdık. Devreye daha farklı bir mağlubiyetle girebilirdik. İkinci yarıda galibiyeti yakalayacak seviyede oyun oynadık. 73. dakikaya kadar rakibe pozisyon vermedik. Ancak bu dakikada ölü toptan yediğimiz golle maçtan mağlup ayrıldık'' dedi.

Fenerbahçe karşısına galibiyet için çıktıklarını ifade eden Doğan, ''Buradan alacağımız bir galibiyet camia açısından inanılmaz bir moral motivasyon sağlayacaktı. Şu anda yapacak birşey yok. İlk yarıyı mümkün olduğunca az kayıpla kapatıp ikinci yarıda gerçek Trabzonspor'u seyrettirmek istiyoruz'' diye konuştu.

Doğan, görevinin başında olup olmayacağı yönündeki soruyu ise şöyle yanıtladı:

''Kesinlikle. Böyle zamanlarda asla bırakmam, öyle bir niyetim de yok. Bazı eksiklerimiz var, onları giderip ideal bir Trabzonspor seyrettirene kadar ben buradayım. Ama tabi gelişmeler ne gösterir, onu bilemem.''

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title