Haberler

Zico: "İlk Yarıda Acemi Gibi Oynadık"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, 2-2 Berabere Kaldıkları Sivasspor Maçında İlk Yarıda Takımını Tanıyamadığını Söyledi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, 2-2 berabere kaldıkları Sivasspor maçında ilk yarıda takımını tanıyamadığını söyledi.

Zico, maçtan sonra yaptığı açıklamada, şampiyonluğa oynayan bir ekibin kendi sahasındaki tüm maçları kazanması gerektiğini belirterek, "İlk yarıda acemi gibi oynadık, çok pas hatası yaptık. İstediklerimizi ortaya koyamadık, takımımı tanıyamadım" dedi.

Devre arasında futbolcularını uyardığını vurgulayan Brezilyalı çalıştırıcı, şöyle devam etti:

"İkinci yarıda beraberliği bulduk, fakat şampiyonluğa giden bir ekibin bu tip zamanlarda bile maçı çevirmesini bilmesi lazım. Bunu da beceremedik. Gecenin sonunda buradan aldığımız beraberliğe sevinmek zorunda kalacağız."

Takım için elinden gelen her şeyi yaptığını kaydeden Brezilyalı teknik adam, "Tüm taraftarlarımız bundan emin olabilir. Fakat bazen kenardan söylemek yetmiyor. Bazen söyledikleriniz saha içinde uygulanamıyor, ama biliyorum ki futbolcularımız iyi niyetiyle sahada çalışıyorlar" şeklinde konuştu.

Zico, son 2 haftada puan farkını yükseltme şanslarını değerlendirememeleriyle ilgili olarak da "Ben de çok isterim fark 20-25 puan olsun. Fakat Fenerbahçe tek başına mücadele etmiyor" dedi.

Şampiyonluk yarışında iki rakiplerinin olduğunu vurgulayan Zico, sözlerini şöyle tamamladı:

"Fenerbahçe'nin şampiyonluk için yarıştığı iki takım var. Onlar da Anadolu takımlarıyla oynuyorlar. Biz belirli bir avantaj yakalamışız. Bu avantajı ilerideki zamanlarda kullanabilmek için koymuşuz. Bütün rakiplerimizle eşit puanla olsaydık da ben korkmayacaktım. Bizim şampiyonluğu İnönü'de ya da Ali Sami Yen'de almamız gerekiyorsa, benim korkum yok, orada da olur."

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, esame listesinde yedek görünen fakat ilk 11'de oynayan Gürhan'ın yanlışlıkla yedek yazıldığını ileri sürdü.

Uygun, maçtan sonra yaptığı basın toplantısında, bir gazetecinin "Esame listesinde ilk 11'de Serdar vardı, fakat sahada Gürhan'ı gördük. Neden böyle oldu?" şeklindeki sorusuna, "Yok o size yanlış bildirilmiş de olabilir. Benim listemde Gürhan vardı" dedi.

Sivasspor olarak her zaman mantalitelerinin futbolun güzelliğini sahaya yansıtmak olduğunu kaydeden Bülent Uygun, şöyle devam etti:

"Hangi takımla oynarsak oynayalım, hep kazanmak, dikine oynamak, savaşmak, mücadele etmek ve fair-playdan asla ödün vermeden rakibi yenmek isteyen bir bir takım yaratmaya çalıştık. Bugün de aslanlar gibi sahada mücadele eden kardeşlerim vardı. Böyle bir deplasmanda bir puan almış olmamız mutluluk verici."

Basın toplantısına katılan Sivassporlu futbolculardan Servet, beraberliğe sevinemediklerini belirterek, "Çünkü bugün galip gelebilirdik, biraz daha şanssımız olsaydı" diye konuştu.

Kulüp basın sözcüsü Fikret Ünsal ise Fenerbahçe'nin itirazı ile ilgili olarak, "1 saat önce esame listesi verildi. 18 içinde Serdar var, ama yedekteydi. Oyuncular ısındılar, seramoniye çıkmadan kadroda Gürhan ile Serdar'ı değiştirdik. Hem hakemin, hem dördüncü hakemin, hem Fenerbahçe İdari Menajeri Volkan Ballı'nın bilgisi ve imzası dahilinde oldu" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Murat Özaydınlı ise Volkan Ballı'nın böyle bir imzasının bulunmadığını iddia etti.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title