Haberler

Zıco: "Henüz Her Şey Bitmedi"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Galatasaray Karşısında Aldıkları 2-1'lik Galibiyetle Puan Farkının 7'ye Çıktığını, Ama Henüz Hiçbir Şeyin Bitmediğini Söyledi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Galatasaray karşısında aldıkları 2-1'lik galibiyetle puan farkının 7'ye çıktığını, ama henüz hiçbir şeyin bitmediğini söyledi.

Zico, maçtan sonra yaptığı basın toplantısında, her derbi maçında olduğu gibi bu karşılaşmada da tansiyonun ve sinirlerin dozunun çok yüksek olduğunu belirterek, ''Maçın başında duygularına daha fazla hakim olan taraf bizdik, oyunun kontrolünü ele geçirdik ve 2-0 öne geçtik'' dedi.

Galatasaray'ın özellikle ikinci yarının başlarında oyunu kontrol eden taraf olduğunu vurgulayan Zico, şöyle devam etti:

''İkinci yarıda oyundan koptuğumuz anlar oldu. Maç 2-1 oldu, rakibimiz beraberliği de yakalayabilirdi. Fakat maçın sonlarına doğru tekrar kontrolü ele geçirdik, farkı arttırabilirdik ama olmadı. Bu tür örnekler gösteriyor ki maçın sonucu ne olursa olsun maç bitmeden skor belli olmaz. O yüzden sonuna kadar maça aynı dikkatle devam etmeliyiz. 2-1'lik bir skor, en yakın rakipten 7 puan öndeyiz, bu büyük bir avantaj ama daha hiçbir şey bitmedi, sonuna kadar mücadele edeceğiz. Umarım sezon sonunda bu savaştan galip gelen taraf da biz olacağız.''

Zico, ikinci yarıda oyundan koptukları anda sahadaki oyuncularına güvendiği için oyuncu değişikliği yapmadığını söyledi.

Bir gazetecinin, ''Alex'de gözle görülür bir düşüş var, Alex'i dinlendirmeyi düşünüyor musunuz?'' şeklindeki sorusu üzerine, ''Siz yaptığınız yorumlarda (Takımı Alex kuruyor) diyordunuz ya ona da artık Alex karar verir'' diye esprili bir cevap verdi.

Derbi maçların sadece takım için değil özellikle taraftarlar için çok önemli olduğunu kaydeden Brezilyalı çalıştırıcı, ''Tabii ki böyle bir derbinin ardından taraftarımızın 3 puanın mutluluğuyla evine gitmesini görmek, teknik direktör için çok güzel'' şeklinde konuştu.

Fenerbahçeli futbolcular, yarını izin yaparak geçirecek. Sarı-lacivertliler, Ankaragücü maçı hazırlıklarına salı günü yapacağı antrenmanla başlayacak.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title