Haberler

Zıco: "Galibiyetle Ayrılmak Her Zaman Güzeldir"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Ankaraspor Maçını Kazandıkları İçin Mutlu Olduğunu Belirterek, 'Maçlardan Galibiyetle Ayrılmak Her Zaman Güzeldir' Dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Ankaraspor maçını kazandıkları için mutlu olduğunu belirterek, ''Maçlardan galibiyetle ayrılmak her zaman güzeldir'' dedi.

Zico, karşılaşmadan sonra yaptığı açıklamada, son maçlara dikkatsiz başladıkları ve rakibe çok fazla boş alan bıraktıkları için futbolcularını uyardığını belirterek, ''Bugün de oyuna dikkatsiz başladık. Rakibimiz bizi cezalandırdı ve 1-0 geriye düştük. Oyuncularım golden sonra mücadelesini biraz daha arttırıp, topa biraz daha fazla sahip olunca, hem goller geldi hem de oyunumuz düzeldi. Sonuna kadar mücadele eden ve galibiyeti hak eden taraf bizdik, oyuncularımı tebrik ediyorum'' diye konuştu.

Ankaraspor'un bireysel olarak yetenekli futbolcuları olduğunu vurgulayan Brezilyalı çalıştırıcı, şöyle devam etti:

''Rakibimizde boş alan bıraktığınızda çok tehlikeli olacak oyuncular var. İlk yarıda yaptığımız gibi boş alan bıraktığımızda Ankaraspor gibi takımlar bize karşı etkili oluyor. Fakat ikinci yarıda bunun önemini anlayıp, alan daralttık. Top bizde kaldığı zaman, topu boş alanlara taşıdığımızda işimiz daha da kolaylaştı ve 3 puanı aldık.''

Suriye'de hafta içinde yapacakları hazırlık maçında yedek ağırlıklı bir kadroyla mücadele edeceklerini açıklayan Brezilyalı çalıştırıcı, ''Bu maçta Önder, Kemal, Selçuk, Uğur, Deivid gibi maç ritmini yakalaması gereken oyuncularımıza şans vereceğim. Bu yüzden hafta sonunda yapacağımız lig maçını etkilemez'' dedi.

Fenerbahçe, yarın saat 14.00'de özel bir uçakla hazırlık maçı için Suriye'ye gidecek.

Ankaraspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, karşılaşmada 2-1 galip gelen Fenerbahçe'yi kutladı.

Maçtan sonra çok kısa bir basın toplantısı yapan Aykut, söyleyecek fazla bir şeyinin olmadığını belirterek, ''Söyleyecek fazla bir şey yok. Basın toplantısına zorunlu olduğum için geldim. Sorularınız varsa cevaplarım. Fenerbahçe'yi kutluyorum'' dedi.

Aykut Kocaman, Ümit ile tartışarak sarı kart gören Volkan'ı oyundan almasıyla ilgili soru üzerine, ''Volkan kırmızı kart görebilirdi, eksik kalmayalım diye çıkarttım'' diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title