Haberler

Zico: "Fenerbahçe Bulunduğu Noktaya Mücadeleyle Geldi"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Bulundukları Noktanın, Yarın 2. Tur İlk Maçında Sevilla'ya Karşı Ne Kadar İstekli Oynamaları Gerektiğini Açıkladığını Söyledi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde bulundukları noktanın, yarın 2. tur ilk maçında Sevilla'ya karşı ne kadar istekli oynamaları gerektiğini açıkladığını söyledi.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında, yarınki maçla ilgili değerlendirmeler yapıp, soruları yanıtlayan Brezilyalı çalıştırıcı, Fenerbahçe'yi, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde bulunduğu noktaya mücadele, hırs ve azmin getirdiğini, Sevilla karşısında, şimdiye kadar ortaya koydukları mücadelenin üzerine çıkmak durumunda olduklarını anlattı. Zico, şöyle konuştu:

''Söylenecek çok fazla bir şey yok. Çoğu kişi, isimlere bakarak yorum yapabilir ve yanılabilir. Sevilla'nın çok oturmuş bir kadro olduğunu, UEFA kupasını aldığını, şu anda elinde bulunan oyuncuların çok kaliteli olduğunu hiçbir şekilde unutmamamız gerekiyor. Fenerbahçe olarak üstümüze düşen görev, Şampiyonlar Ligi'nde geldiğimiz noktaya kadar yardım eden şeyleri aynı şekilde, hatta daha fazla göstermek olacak. Sahaya çıkıp isteği, mücadeleyi, hırsı azimliliği göstermeliyiz.''

Zico, ''Sevilla'dan korkuyor musunuz'' şeklindeki soruya, ''Sevilla'dan korkuyor olsaydım, şu anda burada oturmazdım'' diye yanıt verdi.

Zico, son antrenmanda bir terslik olmadığı takdirde, Sevilla karşısında, Çaykur Rizespor maçının ilk 11'ini sahaya süreceğini açıkladı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title