Haberler

Zıco, Deniz, Tümer, Semih ve Deıvıd'e As Takımda Yer Vermedi

Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'de Vestel Manisaspor ile Yapacağı Maçın Hazırlıklarını Sürdürdü.

Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'de Vestel Manisaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Samandıra Tesisleri'nde, teknik direktör Zico yönetiminde gerçekleştirilen 1.5 saatlik antrenmana koşu ve kondisyon çalışmasıyla başlayan futbolcular, ardından çift kale maç yaptı. Antrenman, şut çalışmasıyla tamamlandı.

Çift kale maça teknik direktör Zico tarafından dahil edilmeyen Semih, Deivid ve Tümer, antrenör İrfan Saral yönetiminde yan toplarla gol çalıştı. Lugano ve Önder ise antrenör Edu tarafından ayrı bir çalışmaya tabi tutuldu. Sakatlığı bulunan oyunculardan Edu'nun tesislerde çalıştığı açıklanırken, kaleci Rüştü de çalışmayı bir süre saha kenarından izledikten sonra tesislere girdi.

Teknik direktör Zico, çift kale maçın ardından Serdar, Serkan, Lugano, Önder, Ümit, Mehmet, Aurelio, Appiah, Alex ve Tuncay'dan oluşan (A) takım oyuncularını öteki futbolculardan ayırarak, bir süre taktik çalışma yaptırdı. Bu kadroya Fortis Türkiye Kupası'ndaki Beşiktaş maçında yer alan Deniz, Tümer, Semih ve Deivid'in alınmaması, bu oyuncuların Vestel Manisaspor maçının ilk 11'inde düşünülmediği biçiminde yorumlandı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title