Haberler

Zico'dan Oyuncularına Uyarı

Fenerbahçe, Denizlispor ile Hafta Sonunda Yapacağı Lig Maçının Hazırlıklarına, 1 Günlük İznin Ardından Başladı.

Fenerbahçe, Denizlispor ile hafta sonunda yapacağı lig maçının hazırlıklarına, 1 günlük iznin ardından başladı.

Samandıra Tesisleri'ndeki antrenman öncesinde teknik direktör Zico, sahada oyuncularıyla yaklaşık 15 dakika süren bir toplantı yaptı. Fenerbahçeli futbolcular, antrenman için üst sahada toplanırlarken, Zico, oyuncuları sahanın gazetecilere en uzak köşesine götürdü. Brezilyalı teknik adam, toplantıya başlamadan önce, tesislerde bulunan Semih'in de gelmesini istedi. Tercümanlar Samet ve Fatih, tesislere giderek bu oyuncuyu sahaya çağırırlarken, yaklaşık 10 dakika sonra ayağında terliklerle gelen Semih'in de katılmasıyla Zico toplantıya başladı. Bu arada tesislerden idari menajer Volkan Ballı da geldi ve toplantıda yer aldı.

Toplantı öncesi Zico, basın mensuplarından, kendileri için belirlenen yerin dışına çıkmamalarını istedi. Sinirli olduğu görülen Zico'nun, toplantıda oyuncularına sert bir biçimde, el kol hareketleriyle uyarılarda bulunduğu, Zico konuşurken, futbolcuların da başları önde hocalarını dinlediklerini görüldü.

Yaklaşık 15 dakika süren toplantı nedeniyle, saat 17.00'de başlaması gereken antrenman 17.30'da başladı.

Toplantı için tesislerden gelmesi beklenen Semih'in, Zico'dan, salonda güç çalışması için izin aldığı bildirildi. Semih, toplantının ardından yeniden tesislere döndü.

İdari menajer Volkan Ballı, toplantının ardından gazetecilerin yanına gelerek, Zico'nun toplantıda söylediklerinin bir bölümünü aktardı:

''Hocamız, Ankaraspor maçıyla ilgili yorumlar yaptı. Bundan sonraki 4 maçta neler yapılacağını anlattı. 'Kötü bir sonuç varsa sorumluluğu bana ait. Penaltı konusunda da sorumluluk bana ait. Şu anda yitirilmiş birşey yok. Ankaraspor maçında 2 puanı penaltıdan dolayı yitirmedik. Bundan sonra herşey bizim elimizde' dedi. Zico, Kezman'a da 'Sen hiç üzülme, başın dik olsun. 2 puan kaybının sorumlusu olarak sen gösterilemezsin. Sorumluluk benimdir' dedi.''

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title