Haberler

Zeyyat Kafkas: "Sıcağı Sıcağına Karar Sağlıklı Olmaz"

UEFA İntertoto Kupası 3. Turu'nda Romanya'nın Fc Otelul Galati Takımına 2-1 Yenilerek Elenen Trabzonspor'da, Kulüp Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, 'Böyle Durumlarda Sıcağı Sıcağına Alınacak Kararın Sağlıklı Olmayacağını' Söyledi.

UEFA İntertoto Kupası 3. Turu'nda Romanya'nın FC Otelul Galati takımına 2-1 yenilerek elenen Trabzonspor'da, kulüp basın sözcüsü Zeyyat Kafkas, ''böyle durumlarda sıcağı sıcağına alınacak kararın sağlıklı olmayacağını'' söyledi.

Kafkas, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, maçın ardından durum değerlendirmesi yaptıklarını belirterek, ''Çünkü, hiçbirimizin beklemediği bir sonuçtu. Ama bu tür durumlarda bir değerlendirme yapmak gerek. Böyle durumlarda sıcağı sıcağına alınacak karar sağlıklı olmaz. Öncelikle sağduyulu olmamız gerektiği kanaatine vardık'' diye konuştu.

Taraftarların 90 dakika boyunca bordo-mavili takıma destek verdiğini dile getiren Kafkas, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Yönetim kurulunu istifaya davet etmeleri bir tepkidir. Bu tepkiyi normal karşılıyorum. 90 dakika 12. adam olarak takımlarını desteklediler. Şahsi olarak tasvip etmediğim, olayın kişiselleştirilmesiydi. Yönetim gerekli değerlendirmeyi yapacaktır. Yönetimin istifası Trabzonspor'a artı kazandırmaz. Zaten Aralık ayında kongre yapacağız. Bu kaostan sakin düşünüp bir yol bulmamız gerekiyor. Taraftar tepkisinde haklı ama biz sorumlu kişiler olarak sağduyulu olmalıyız.''

Bordo-mavili takımın 40. yılını kutlayacakları bir haftaya aldıkları kötü sonucun rast geldiğini ifade eden Kafkas, ''Camia olarak birlik, beraberlik içinde bugünleri aşmamız gerekiyor. Şimdi uyuyan gezen bir takım olur derseniz ki, böyle ruhsuz mücadele olmaz. Ama takımımız bugün iyi mücadele etti. En az 4-5 net gol pozisyonu yakaladı. Olmadı mı olmuyor. Onun için fazla söyleyecek şey yok'' şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title