Haberler

Zeytinli'de Festival Coşkusu

Balıkesir'in Edremit İlçesine Bağlı Zeytinli Beldesinde Düzenlenen "9. Zeytin Festivali"ne Belde Halkı ve Tatilciler Büyük İlgi Gösterdi.

Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Zeytinli beldesinde düzenlenen "9. Zeytin Festivali"ne belde halkı ve tatilciler büyük ilgi gösterdi.

Zeytinli Belediyesi'nin geleneksel olarak düzenlediği festivalde bu yıl büyük coşku yaşanıyor. Altınkum Mahallesi'ndeki Altınkum Plajları'nda gerçekleşen festivalde tanınmış rock grupları konserler verdi. Festival alanının kenarında her yıl olduğu gibi bu yıl da gençler çadır kurdu. Bölgede alkol satışlarının patlama yaptığı gözlenirken, dün akşam ünlü sanatçı Deniz Seki, manken Tuğba Özay ve İsmail Özkan sahne aldı.

Organizasyonu, Zirve Organizasyon adına, "Hırsız - Polis" adlı şarkısıyla yıldızı parlayan İsmail Özkan yaptı. İlk olarak sahneye çıkan Almanya'nın Berlin şehrinden gelen 4 kişilik "Canlar" isimli müzik grubu müzikseverleri eğlendirirken, ardından sahneye, konserin sunuculuğunu yapmak üzere ünlü manken Tuğba Özay çıktı. Açık sözlü konuşmalarıyla dikkati çeken Özay, sahneye arkadaşı İsmail Özkan'ı da çağırarak esprili sohbetler yaptı. Deniz Seki'nin konseri öncesinde gerçekleşen havai fişek gösterisini, 10. Yıl Marşı eşliğinde izleyen Özay, hayatında ilk kez bu kadar güzel bir gösteriye tanık olduğunu vurguladı.

Gecenin ilerleyen saatlerinde Özay'ın anonsuyla sahneye çıkan Deniz Seki, yaşadığı üzüntünün şokuyla ilk şarkısını okumakta zorlandı. Performansının düşüklüğü sebebiyle hayranlarından özür dileyen Seki, gözyaşları içinde konserini tamamladı.

(SŞ-MŞ)

03.08.2007 14:53 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title