Haberler

Zeytinburnu'ndaki Patlamadan 11 Saat Sonra Enkazdan Çıkarılan Ceset Sayısı Son Çıkarılan Kadın...

Zeytinburnu'nda Beştelsiz Mahallesi'nde 4 katlı binada meydana gelen patlamada enkaztan çıkarılan cestlerin sayısı 3'e yükseldi. Enkazdan ilk olarak bir erkeğin cesedi saat 18.50 sıralarında, bir kadına ait ikinci ceset ise 19.35 sıralarında çıkarılmıştı. 3. ceset ise patlamadan yaklaşık 11 saat sonra 22.50 sıralarında çıkarıldı. 3. cesedin 23 yaşındaki Eda Can adlı kadına ait olduğu öğrenildi. Diğer iki cesedin kimlik tespit çalışmalarının devam ettiği belirtildi. 8 yaralının ise tedavileri devam ediyor

Zeytinburnu'nda Beştelsiz Mahallesi'nde 4 katlı binada meydana gelen patlamada enkaztan çıkarılan cestlerin sayısı 3'e yükseldi. Enkazdan ilk ceset 18.50 sıralarında, ikinci ceset ise 19.35 sıralarında çıkarılmıştı. 3. ceset ise patlamadan yaklaşık 11 saat sonra 22.50 sıralarında çıkarıldı. 3. cesedin 23 yaşındaki Eda Can adlı kadına ait olduğu öğrenildi. Diğer iki cesedin kimlik tespit çalışmalarının devam ettiği belirtildi. 8 yaralının ise tedavileri devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zeytinburnu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title