Haberler

Zeytinburnu'nda Trafik Kazası: 1 Ölü, 2 Yaralı

Haber-Kamera: Ali Kerem BENGİ, İSTANBUL DHAİSTANBUL Zeytinburnu'nda aynı istikamette seyreden iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Haber-Kamera: Ali Kerem BENGİ, İSTANBUL DHA

İSTANBUL Zeytinburnu'nda aynı istikamette seyreden iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kaza, saat 02.00 sıralarında D-100 Karayolu Cevizlibağ mevkiinde Merter istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, D-100 Karayolu'nda ilerleyen 34 EJ 6413 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu metrobüs yolundaki bariyerle çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil aynı istikamette giden 28 YE 454 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, 34 EJ 6413 plakalı otomobil içeresinde bulunan Gülay Kahya (33), olay yerinde hayatını kaybetti. Aynı araçta bulunan bir kişi ise olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarılarak Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan ve henüz isimi öğrenilmeyen kişinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kazada yaralanan bir kişinin de kendi imkanlarıyla hastaneye gittiği öğrenildi. Olay yerinde hayatını kaybeden Gülay Kahya'nın cesedi otopsi için Bakırköy Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.

Kaza nedeniyle trafik bir süre tek şeritten sağlanırken D-100 Karayolu'nda uzun araç kuyrukları oluştu. Kazaya karışan araçların çekici yardımıyla kaldırılmasıyla yol tekrar trafiğe açıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zeytinburnu Cevizlibağ Bakırköy Gülay Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title