Haberler

Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri Bir İlke Daha İmza Atıyor.

Bilgi Evleri daha önce "Yüz Boyama" rekoru ile adından sıkça söz ettirmişti, şimdi de "Bayram Tebriği" ile gündeme geleceğe benziyor.

Günümüzde unutulmaya yüz tutmuş bayram tebriği geleneğinin çocuklara öğretilmesi ve yaygınlaştırılması amacıyla yapılacak olan programa ilköğretim birinci sınıftan beşinci sınıfa kadar okuyan tüm öğrenciler katılabilecek. 2 Kasım Çarşamba günü saat 11.00'de yapılacak olan etkinlik Zeytinburnu Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecektir.

Rekor denemesi, Zeytinburnu Kaymakamı Mustafa Dündar, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Guinness Rekorlar Kitabı Türkiye Temsilcisi ve Dünya Çocuk Rekorları Tescil Heyeti Başkanı Prof. Dr. Orhan Kural, Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürü Sezgin Öndem ve Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Hayırlıoğlu'nun da yer aldığı hakem heyeti gözetiminde tescillenecek.

Rekor denemesinde, çocuklar kendilerine dağıtılacak olan kartlarda, ilgili yerlere bayram mesajlarının yanı sıra hayallerinde yarattıkları resimleri de yansıtacaklar. Bayram tebrikleri, basın önünde sayılarak rekor tescil ve hakem heyetince, adreslerine postalanmak üzere PTT yetkililerine teslim edilecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title