Haberler

Zeytinalanı Semt Evi Eğitimlerine Devam Ediyor

Urla Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl Ağustos ayında açılan Zeytinalanı Semt Evi’nde kadınlar ve çocuklar için kurslar ve eğitimler düzenlemeye devam ediyor.

Urla Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl Ağustos ayında açılan Zeytinalanı Semt Evi'nde kadınlar ve çocuklar için kurslar ve eğitimler düzenlemeye devam ediyor. Sekiz aydır devam eden kurslarda kadınlar ve çocuklar, el sanatları, takı tasarım, geri dönüşüm atölyesi, ingilizce, resim ve ahşap boyama eğitimlerini alarak hem meslek ediniyorlar hem de sosyal hayata katılmış oluyorlar.

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar'da Semt Evini sık sık ziyaret ederek Urla'nın becerikli kadınlarıyla bir araya geliyor. Zeytinalan Semt Evine giderek tüm kadınlarla teker teker ilgilenen Başkan, semt evinin şartlarının daha iyi hale getirilmesi için talepleri dinledi.

"SİZ NE İSTERSENİZ O OLACAK"

Kadınların sosyal alanda her zaman daha aktif olmasını vurgulayan Başkan Sibel Uyar, "Burası sizin eviniz. Kadın kadının kardeşidir. Bende sizin kardeşinizim. Siz ne isterseniz o olacak. Sadece kurs ve eğitim zamanları değil canınız ne zaman sıkılırsa çıkın Semt Evine gelin" ifadelerini kullandı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sibel Uyar Urla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title