Haberler

Zeytin ve Zeytinyağı Sektörü Anatolive Çatısı Altında Biraraya Geliyor

Ezgi'a Fuarcılık Tarafından, Dış Ticaret Müsteşarlığı (Dtm), Türkiye İhracatçılar Meclisi (Tim), Ege Zeytin ve Zeytinyağı İhracatçılar Birliği'nin (Ezzib) Stratejik Destekleri ve Zeytindostu Derneği'nin Partnerliği ile Düzenlenen Avrasya Zeytin, Zeytinyağı ve Prosesleri Fuarı ve Kongresi Anatolive, Sektörün Buluşma Noktası Olarak İkinci Kez Kapılarını Açmaya Hazırlanıyor.

Ezgi'A Fuarcılık tarafından, Dış Ticaret Müsteşarlığı (DTM), Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), Ege Zeytin ve Zeytinyağı İhracatçılar Birliği'nin (EZZİB) stratejik destekleri ve Zeytindostu Derneği'nin partnerliği ile düzenlenen Avrasya Zeytin, Zeytinyağı ve Prosesleri Fuarı ve Kongresi Anatolive, sektörün buluşma noktası olarak ikinci kez kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Verilen bilgiye göre geçen yıl birincisi düzenlenen fuar, bu yıl katılımcıların yoğun ilgisiyle 17-19 Nisan 2008 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde sektör profesyonellerini ağırlayacak. Anatolive bu yıl, Akdeniz mutfağı tadım panelinden, Zeytindostu Derneği'nin birincisini düzenlediği 'Kaliteli Zeytinyağı' yarışmasına, Türk Kalp Vakfı'nın ücretsiz kalp taraması ve "Kalbimiz ve Zeytinyağı Paneli"ne kadar birçok etkinlik ve gösteriye sahne olacak.

Türkiye'de varolan zeytin ve zeytinyağı potansiyelini yurtiçinde ve yurtdışında muhtelif etkinliklerle tanıtarak Türk zeytin-zeytinyağı sektörü ile endüstrisini ulusal ve uluslararası alıcılarla buluşturmayı hedefleyen Anatolive, bu yıl da sektörün gücünü göstermesi açısından önemli bir vitrin özelliğini taşıyor.

Sektörün gıdadan ayrı olarak bir ihtisas fuarı ile kendini özel olarak tanıtma şansına sahip olması Türk zeytin-zeytinyağı sektörünü uluslararası arenada da bir adım öne taşıyor.

(SŞ-SŞ-ÖK-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title