Haberler

Zeytin Dalı Harekatı'na Destek - İzmir/

- Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlere destek

İZMİR

Vatandaşlara lokma tatlısı dağıtılması

Vatandaşların konuşmaları

Kamu-Sen İzmir Temsilcisi Ahmet Doğruyol'un konuşmaları

MANİSA

Tarihihi Hatuniye Camisi'nde kılınan cuma namazından detay görüntüler

Alaşehir Belediye Başkanı Dr.Gökhan Karaçoban'ın konuşması

Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçkan'ın konuşması

Alaşehir Ulaştırma Personel Eğitim Komutanı Albay Ali İsmail Elalmış'ın konuşması

Detay görüntüler.

Zeytin Dalı Harekatı

Kamu-Sen İzmir Temsilciliği şehit askerler için lokma hayrında bulundu

Türkiye Kamu-Sen İzmir İl Temsilcisi Doğruyol:

"Haklı ve meşru bu operasyona destek vermek Türk Milletinin her ferdinin üzerinde düşen görevdir"

Alaşehir Belediyesi, üzerinde "Allah'a emanet olun" yazılı etiketlerin bulunduğu kuru üzümü operasyona katılan askerlere gönderdi

İZMİR/Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), Suriye'nin Afrin bölgesinde terör örgütlerine yönelik düzenlenen "Zeytin Dalı Harekatı"na destekler sürüyor.

Kamu-Sen İzmir Temsilciliğince Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Afrin'de terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ yönelik yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan askerler için lokma hayrında bulundu.

Yalı Camisi'nde cuma namazı sonrası basın açıklaması yapan Kamu-Sen İzmir Temsilcisi Ahmet Doğruyol, Türk ordusunun, ülke üzerinde oynanan oyunlarını bozmak, milli güvenliğine yönelenleri bertaraf etmek için Afrin'e harekat başlattığını söyledi.

Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan askerlerin yanlarında olduklarını aktaran Doğruyol, "Haklı ve meşru bu operasyona destek vermek Türk milletinin her ferdinin üzerinde düşen görevdir." dedi.

Türk devletinin, kararlığını ve gücünü bir kez daha göstereceğini vurgulayan Doğruyol, şöyle konuştu:

"Kim ne derse desin bu asır Türk'ün asrı olacaktır. Bölgede mazlumların gözyaşları dinecek, zalimler kaçacak delik arayacaktır. Gün bu gündür, büyük yürüyüş başlamıştır. Önce Afrin daha sonra Münbiç terörden temizlenecek. Türk ordusu, sınırlarımız içinde yaşayan milyonların bekası, sınırlarımızın dışındaki milyonların çığlıkları üzerine akan gözyaşlarını dindirmek için bölgeye girmiştir."

Konuşmaların ardından Konak Meydanı'nda şehitler için lokma hayrında bulunuldu.

Öte yandan Türk bayraklarıyla meydana gelenler de terör örgütlerine tepkilerini dile getirdi.

-MANİSA

Turgutlu ilçesinde şehit yakınları ve gaziler, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin'de terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ hedeflerine yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'na gönüllü katılmak için dilekçeyle başvurdu.

Askerlik şubesine giderek dilekçe veren şehit aileleri ve gaziler, görev verildiği takdirde terör örgüleri ile vatan ve bayrak için savaşmaya hazır olduklarını belirtiler.

Askerlik şubesine önünde şehit yakınlarından Sedat Yılmaz, yaptığı konuşmada, şehit yakınları ve gaziler olarak Afrin'e yönelik olarak yapılan terör örgütü operasyona tam destek verdiklerini belirterek, "Buradan, Cumhurbaşkanımıza sesleniyoruz, vatanının bölünmez bütünlüğü için terörle mücadele de can vermiş aileler olarak, Afrin'e yapılan 'Zeytin Dalı' operasyonuna katılmak istiyoruz. Biz, bu ülke için, vatanımız, milletimiz için terörle mücadele de can vermiş, Şehit Samet Yılmaz, şehit Ali Şahin, şehit Ekrem Kaygısız, Gazi Mustafa Bayram, Gazi Mehmet Baysal gibi bu vatan ve bayrak için şehit yakınları olarak can vermeye hazırız." diye konuştu.

Askerlik şubesi yetkililerine dilekçelerini teslim eden şehit yakınları ve gaziler, askerlerle kısa bir süre sohbet ettikten sonra şubeden ayrıldılar.

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Doğruyol Alaşehir İzmir Politika Güncel Haberler

title