Haberler

Zeytin Dalı Harekatı

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Türk Silahlı Kuvvetlerince Afrin'e yönelik yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin, "Devletimizin bağımsızlığını ve milli bütünlüğünü hedef alan, sınırlarımızda yuvalanmaya çalışan terör unsurları gayri milli çevrelerin ve dış mihrakların desteklerine rağmen hedeflerine ulaşamamış, gördükleri ham hayaller suya düşmüştür." dedi.

Kahraman, yayımladığı mesajda, sınır güvenliğini, milletin ve devletin bekasını devamlı kılmak üzere başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'nın zaferle taçlanmasının herkesi gururlandırdığını belirtti.

Kahraman, şunları kaydetti:

"Devletimizin bağımsızlığını ve milli bütünlüğünü hedef alan, sınırlarımızda yuvalanmaya çalışan terör unsurları gayri milli çevrelerin ve dış mihrakların desteklerine rağmen hedeflerine ulaşamamış, gördükleri ham hayaller suya düşmüştür. Şanlı ordumuzun azim ve kararlılıkla yürüttüğü, yüksek oranda milli imkanlarla üretilmiş ve geliştirilmiş harp silah, araç ve mühimmatının kullanıldığı bu operasyonla sınırımız güvenli hale getirilmiştir.

Türkiyemizin başka ülkelerin topraklarında gözü yoktur. Bu harekat, devletimizin sınırlarını terör unsurlarından temizleme operasyonudur. Kahraman Mehmetçiğimiz bu harekatı, ülkelerinin güvenliği için savaşan Özgür Suriye Ordusu ile birlikte, terör unsurlarının günahsız ve masum insanları kalkan olarak kullanmasına rağmen hiçbir sivile zarar vermemek için olağanüstü bir hassasiyetle yürütmüştür."

Kaynak: AA / Politika

İsmail Kahraman Afrin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! KDV'ye zam mı geliyor? Kafelerde KDV'ye zam mı gelecek? Bahar CANLI izle! SHOW TV Bahar 8.bölüm CANLI izleme linki! Paris Hilton, Taylor Swift geleceği için VIP alandan mı çıkarıldı? Paris Hilton neden VIP alandan çıkarıldı? Her derde deva! Cevizi suya koyun ve için; Etkisine inanamayacaksınız...
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title