Haberler

Zeynep Tokuş Evliliğini Bitirdi

Zeynep Tokuş Uzun Süredir 'Boşanma' İddialarıyla Sallanan Evliliğini Bitirdi

Zeynep Tokuş ve 2005 yılında gizlice nikâh masasına oturduğu Jinekolog Doktor Alp Nuhoğlu, evliliklerini sessiz sedasız bitirdi .Çift, dün gizli görülen duruşmada tek celsede boşandı.

Boşanma olayını doğrulayan Alp Nuhoğlu, "Boşanmayı isteyen Zeynep Hanım'dır. Ben de onun bu kararını saygıyla karşıladım. Söyleyecek çok fazla bir şey yok. Zeynep Hanım böyle uygun gördü. Çocuğumuzun velayeti onda kaldı. Türk Kanunları'na göre yapılacak zaten başka bir şey yok. Kendisine hayattabaşarılar, mutluluklar dilerim" diye konuştu.

Dayak davası

Zeynep Tokuş, işadamı Bülent Helvacı'dan boşandıktan sonra Alp Nuhoğlu ile 2005 yılının mart ayında, Antalya'da basından gizli nikâh masasına oturmuştu. Çok geçmeden çiftin evliliklerinde şiddet yaşandığı, Tokuş'un Nuhoğlu'ndan tekme tokat dayak yediği iddiaları basına yansıdı. Eşinin kendisini dövdüğünü iddia ederek karakola başvuran Tokuş, evden ayrılıp bir otele yerleşti. O dönemde birbirleri hakkında ağır ithamlarda bulunan çift,2006 yılına girerken aile büyüklerinin de araya girmesiyle barıştı. Boşanmanın eşiğinden dönen Zeynep Tokuş, daha sonra verdiği röportajlarda evliliğini sağlıklı bir şekilde sürdürebilmek için psikolog yardımı aldığını açıkladı. Çiftin yüzü, aynı yıl hamilelik haberiyle güldü. Ancak ilk evliliklerinden birer çocukları bulunan Nuhoğlu ve Tokuş'un bebekleri, prematüre doğdu.

6,5 hamileyken bebeğini dünyaya getiren Tokuş'un doğumuna da kocası girdi. Bebek, yoğun çabalar sonucu sağlığına kavuştu. Bu arada Tokuş'un dayak yediği iddiasıyla karakola başvurmasının üzerinden üç yıl

geçmesine ve şikayet geri alınmasına rağmen, Anayasa Mahkemesi geçtiğimiz yıl Nuhoğlu'nun yeniden yargılanmasına karar verdi. Yaşanan tüm bu sorunların ardından çift, boşanma kararı aldı ve mahkemeye başvurdu. Tokuş

ve Nuhoğlu'nun evlilikleri, dün gizli görülen duruşmada tek celsede bitti.

Kaynak: Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title