Haberler

Zeynep'in İran Seferi!

TRT İçin Hazırlanan "Ayrılık" Dizisinin Çekimleri, İran'da Sürüyor.

TRT İÇİN HAZIRLANAN "AYRILIK" DİZİSİNİN ÇEKİMLERİ, İRAN'DA SÜRÜYOR.

Bu proje nedeniyle orada bulunan Zeynep Tokuş, geçtiğimiz gün Tebriz çarşılarında çarşaf giymiş alışveriş yaparken görüntülendi.

Kendimi tuhaf hissettim

Uydu yayını yasak olmasına rağmen çanak antenleriyle Türk televizyonlarını izleyen İranlılar'ın büyük ilgisiyle karşılaşan Zeynep Tokuş, hayatında ilk kez çarşaf giydiğini söyledi ve ekledi: "Çarşaf giyince önce kendimi bir tuhaf hissettim, ama sonra çok rahat ettim. Bu arada, ben ıran'da hayranlarımın olduğunu bilmiyordum. Meğer burada Türk televizyonları seyrediliyormuş, beni de tanıyorlarmış. Ama çok çekingen insanlar, yaklaşıp konuşmaya korkuyorlar."

Çocuğumu özledim

Tokuş, alışveriş turu sırasında birlikte fotoğraf çektirmek isteyen ıranlı hayranının kucağındaki bebeği alıp bağrına bastı. Bebeği severken çok duygulandığını söyleyen Tokuş, "ıranlı bebeği kucağıma aldığımda kendi çocuğumu ne kadar özlediğimin farkına vardım. Böyle uzun süreli ayrılıklarda çocuğum burnumda tütüyor. Hele geri dönüşümde bana bir bakışı var ki, anlatılmaz duygular yaşıyorum" dedi.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title