Haberler

Zeynel Abidin Beyazgül Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde AK Parti Şanlıurfa büyükşehir belediye başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül oldu. AK Parti adayı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa büyükşehir belediye başkanlığı yarışında yüzde kaç oy aldı? Şanlıurfa büyükşehir belediyesini hangi aday kazandı? 31 Mart yerel seçimlerine büyük bir özveriyle hazırlanan AK Parti Şanlıurfa büyükşehir belediye başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül ile ilgili seçim sonuçları ve Şanlıurfa büyükşehir belediyesi aday yarışı bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Seçime AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, Vatan Partisi, SP, TKP, BBP, DP, HDP, BTP ve DSP olmak üzere 12 parti katıldı. AK Parti Şanlıurfa büyükşehir belediye başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül oldu. Seçim sonuçlarının açıklanması ile birlikte Şanlıurfa büyükşehir belediyesini kim kazandı? sorusu merak konusu oldu. Şanlıurfa aday yarışı ve Şanlıurfa seçim sonuçlarını merak ediyorsanız doğru adrestesiniz. İşte detaylar…

Şanlıurfa Seçim Bilgileri

  • Şanlıurfa büyükşehir belediyesi için toplam sandık sayısının 3.978 olduğu belirlendi.
  • Şanlıurfa büyükşehir belediyesi için açılan sandık sayısının ise 3.978 olduğu da netleşen bilgiler arasında.
  • Şanlıurfa büyükşehir belediyesi için katılım oranının ise % 81,61 ile kayıtlara geçtiği görülüyor
  • Şanlıurfa büyükşehir toplam seçmen sayısının ise 1.095.282 olduğu belirlendi.
  • Şanlıurfa büyükşehir belediyesi seçimi için oy kullanan toplam seçmen sayısının ise 893.909 adet olduğu da yine netlik kazanan bilgiler olarak karşımıza çıkıyor.

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Şanlıurfa büyükşehir belediye başkan adayı olarak gösterilen Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa yarışında % 60,76 oranında aldığı oy ile 1'nci oldu. Cumhur İttifakı ittifakı adayı Zeynel Abidin Beyazgül toplamda 515.744 adet oy sayısına ulaştı.

Zeynel Abidin Beyazgül Kimdir?

Zeynel Abidin Beyazgül seçim sonuçları

1957 yılında Şanlıurfa'da doğan Zeynel Abidin Beyazgül, ilk, orta ve lise eğitiminin ardından 1983 yılında İstanbul Universitesi Hukuk Fakültesini tamamladı. 1985-1996 yılları arasında avukatlık yapan Beyazgül, 2004 yılında AK Parti Merkez İlçe Başkanlığını yaptı. Şanlıurfa 5"inci Noterliği görevini sürdüren Beyazgül, 2015-2018 yılları arasında AK Parti İl Başkanlığı görevini yürüttü. Beyazgül, evli ve 3 çocuk babasıdır.

AK Parti Şanlıurfa büyükşehir belediyesi için yarışa giren diğer adayların da aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Zeynel Abidin Beyazgül Şanlıurfa AK Parti Haberler

Bakmadan Geçme

Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title