Haberler

Zeybekci: "Onlardan Asla 'Hizmet Edeceğiz' Kelimesi Duyamazsınız"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Ekonomi Bakanı Zeybekci'nin miting alanına gelişi ve halkla selamlaşması- Alandaki vatandaşlardan detay- Bakan Zeybekci'nin konuşma yapacağı platformdan halkı selamlaması- Bakan Zeybekci'nin konuşması Ekonomi Bakanı Zeybekci: - " (Muhalefet partileri) Onlar 'yöneteceğiz' diyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Ekonomi Bakanı Zeybekci'nin miting alanına gelişi ve halkla selamlaşması- Alandaki vatandaşlardan detay- Bakan Zeybekci'nin konuşma yapacağı platformdan halkı selamlaması- Bakan Zeybekci'nin konuşması Ekonomi Bakanı Zeybekci: - " (Muhalefet partileri) Onlar 'yöneteceğiz' diyor. Onlardan asla 'hizmet edeceğiz' kelimesi duyamazsınız. Sadece 'biz yöneteceğiz, idare edeceğiz' derler. Bu toprakları sadece millet yönetecek. Millet idare edecek, devlet hizmetkar olacak" Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, muhalefet partilerine yönelik, "Onlar 'yöneteceğiz' diyor. Onlardan asla 'hizmet edeceğiz' kelimesi duyamazsınız. Sadece 'biz yöneteceğiz, idare edeceğiz' derler. Bu toprakları sadece millet yönetecek. Millet idare edecek, devlet hizmetkar olacak" dedi. Tavas ilçesi Çarşı Meydanında vatandaşlara hitap eden Bakan Zeybekci, 2004 yılından bu yana Denizli'de AK Parti belediye başkanlarının hizmet destanı yazdıklarını söyledi.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun koalisyon hükümeti kurmak için vatandaşlardan 4 yıl yetki istediğini dile getiren Bakan Zeybekci, şöyle devam etti: "(Ne olur bize 4 yıl yetki verin) diyor. Ne yapacaksınız, koalisyon kuracaklarmış. CHP, MHP ve HDP ile koalisyon kuracaklarmış. Başka türlü kuramazlar zaten. Bu millet asla ve asla koalisyon görmeyecek. 'Koalisyon kurarsam ekonomi bakanı Kemal Derviş olacak' diyor. Ben Tavas'taki CHP'li kardeşlerimize soruyorum; Allah aşkına içinizde hiç ekonomi bakanı olacak yok mu? AK Parti ne yaptı, Tavas'ın Uzunpınar beldesinden bir tütüncü çocuğunu aldı götürdü, ekonomi bakanı yaptı. Bu doğrudan CHP'ye saygısızlıktır. Bu millet bir daha IMF'ye muhtaç olmayacak. IMF bir daha bu ülkeye gelmeyecek. Bir daha Dünya Bankası'ndan Türkiye'ye ekonomi bakanı gelmeyecek." Zeybekci, muhalefet partilerini eleştirerek, "Onlar 'yöneteceğiz' diyor. Onlardan asla 'hizmet edeceğiz' kelimesi duyamazsınız. Sadece 'biz yöneteceğiz, idare edeceğiz' derler. Bu toprakları sadece millet yönetecek. Millet idare edecek, devlet hizmetkar olacak" ifadelerini kullandı. - "7 Haziran'da hükümet değişikliği olmayacak"Bakan Zeybekci, 7 Haziran'da hükümet değişikliği olmayacağını savunarak, Türkiye'de AK Parti hizmetlerinin devam edeceğini söyledi.Seçimlerin Denizli için çok önemli olduğunu belirten Bakan Zeybekci, sözlerini şöyle tamamladı: "Bu seçimler Denizli için tarihi bir dönüm noktası. 2011 yılında Türkiye'de bir tek belediye başkanına 'Görevini bırak, milletvekilliğine aday ol' denildi. Bu sadece Denizli'ye ve Tavas'a söylendi. O gün size söylediğim gibi, Denizli hak ettiğini aldı, Türkiye'nin parlayan yıldızı oldu. Onların muhalefet etmelerine rağmen Denizli'de yaptıklarımız akıllara zarardır. Bizi bir bıraksalar… Ama maalesef şeytan taşlamaktan tavaf etmeye vakit kalmıyor ki. Ona rağmen Denizli'de çok güzel işler yaptık."

Kaynak: AA / Ekonomi

Ak Parti Türkiye Denizli Tavas Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Uraz Kaygılaroğlu olayı nedir? Kaygılaroğlu neden linç edildi? Açıklama yaptı mı? RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak? HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Hangi şirket halka arz oluyor, kaç lot veriyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 17 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title