Haberler

    Şenol Güneş Maçı Değil, Osmanlı Stadının Zeminini Düşünüyor

    Güncelleme:

    Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Osmanlı Stadının bozuk zemini nedeniyle bir hayli tedirgin oldu. Tecrübeli çalıştırıcı, oyun kalitesinden çok sakatlık olmamasını istiyor.

    Milli ara sonrası Spor Toto Süper Lig'deki ilk maçını Ankaragücü ile deplasmanda oynayacak olan Beşiktaş'ta, Teknik Direktör Şenol Güneş, Osmanlı Stadı'nın bozuk zemini nedeniyle bir hayli tedirgin oldu. Siyah-beyazlı teknik adamın, oyun kalitesinden daha çok sakatlık yaşanmaması için duacı olduğu öğrenildi.

    Beşiktaş'a geldiği ilk senesinde de, yine bu statta oynanan bir maç sonrasında zeminin kötü olması nedeniyle sert bir şekilde isyan eden Güneş'in "Maalesef zemin konusunda yine sıkıntılı bir deplasmana gidiyoruz. Değişen hiçbir şey yok. İnşallah bir sakatlık yaşanmaz" diye konuştuğu öğrenildi.

    "ROTASYON YAPIP ZEMİNLE MÜCADELE EDECEĞİZ"

    Kurmaylarıyla Ankaragücü maçı öncesi takımın son durumu hakkında da görüş alış verişinde bulunan deneyimli hocanın "Bazı oyuncularımız milli maçlar yorgunu. Babel sakat döndü. Hem mecburi rotasyon yapacağız hem de zeminle mücadele edeceğiz. Rakibimiz iyi oynayan bir ekip. İşimiz bu ortamda çok kolay değil ama kazanmak için tüm imkanlarımızı kullanacağız. Saha bahanemiz olmamalı ama dikkatli oynamalıyız" ifadelerini kullandığı vurgulandı.

    Güneş'in, futbolcular ile yaptığı toplantıda ise "Kazanmaktan başka çaremizin olmadığı bir maç oynayacağız. Camianın bizden yeni bir başlangıç beklentisi var. Bu beklentiyi boşa çıkarmamalıyız. Artık puan kaybetme durumumuz söz konusu bile olamaz. Bugün sahaya bu bilinçle çıkacağız" dediği bildirildi.

    Öte yandan TFF temsilcilerinin bugün Osmanlı Stadı'nda inceleme yapacağı, çıkacak rapora göre maçın nerede oynanacağına karar verileceği öğrenildi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Osmanlı Spor Haberler

    500

    Yorumlar (15)

    ŞAPKACI:

    ŞENOL HOCAM ZIMBAYI YANINA ALMAYI UNUTMA. AYAĞIN KAYAR DÜŞERSEN KAFANA DİKİŞ ATTIR. MAÇ ERTELENİR SİZİN SAHADA YAPARSINIZ BELKİ TÜPÇÜ ACIR HALİNİZE

    3
    3
    yanıtYanıtla
    JÜL SEZAR:

    eskıden papazın cayırında oynayanlar topcu degılmıydı popcumuydu. adam gıbı oyununuzu oynayın.

    5
    1
    yanıtYanıtla
    MAMAKLI DALTONLAR:

    GURURLUYUZ GÜÇLÜYÜZ ÇÜNKÜ ANGARAGÜÇLÜYÜZ GEL GÜZELİM GEL ACIMIYCAK

    1
    4
    yanıtYanıtla
    kartl:

    TFF böyle tarlalarda futbol oynatmamalı ve böyle kulüblere ceza vermeli

    3
    1
    yanıtYanıtla
    FB18:

    MİSAFİR TAKIMA SATILAN 1 TL LİK BİLET DEMİRÖRENİN ZORUNA GİTMİŞTİR. SONUŞTA BEŞİKTAŞLI

    1
    3
    yanıtYanıtla
    KRALL:

    diyene bak laa bizler napalım eskiden toprak sahada amatör liğde top koştururduk ya doğudaki topraklarda oynayan çocuklar naapsın sizin gibi paragöz değiller yaa

    2
    2
    yanıtYanıtla
    HT:

    BU TAM OLARAK EĞER YENİLİRSEK ANKARAGÜCÜ İYİ OYNADI VEYA BİZ KÖTÜ OYNADIK DEĞİL ''SAHA ÇOK KÖTÜYDÜ ANKARAGÜCÜ BU STADA ALIŞKINDI'' DEYİP BELLİ BAHANELERİN ARKASINA SIĞINMAKTIR. ODA OLMASAYDI YİNE ''BİZ HİÇ KONUŞMADIK BUGÜN KONUŞACAZ ARTIK'' DEYİP HAKEME ÇAKMALAR BAŞLAR. . .

    1
    2
    yanıtYanıtla
    Avrupa:

    Şu zemine bak sonra Avrupa şampiyonasını neden vermediler söylen :/

    1
    1
    yanıtYanıtla
    TURGAY SÖYLER:

    GELİNİN OYNAMAYA NİYETİ OLMAYINCA YERİM DAR DERMİŞ.

    0
    1
    yanıtYanıtla
    ankaragüclü:

    he cnm he bu sezon başından beri bu şekilde oynanıyor baheneler üretmeyin şimdiye kadar neredeydi tff Ankaragücü Ankarda Oynuyacak

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title