Haberler

Zeljko Obradovic: Salonların Dolu Olması Gerekiyor

Güncelleme:

Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, Afyon Belediyespor galibiyetinin ardından, "Kime karşı oynarsak oynayalım salonun dolu olması gerekiyor." diye konuştu.

Tahincioğlu Basketbol Süper Liginin 11. haftasında Fenerbahçe evinde Afyon Belediyespor'u 92-68 mağlup etti. Müsabaka sonrası basın toplantısında konuşan Fenerbahçe Basketbol Başantrenörü Zeljko Obradovic, maçın sonundaki atmosferden bahsederek, "Çok güzeldi çok teşekkür ediyorum taraftar yaptıkları için. Maç çok iyiydi. Afyon Belediyespor'un savunma planına karşı hazırlıklıydık. Afyon Belediyespor, uzun oyuncularıyla üç sayılık basketler buluyor, bunu kontrol ettik. Herkese oynama fırsatı verdiğim için çok mutluyum. Çok zorlu bir programımız var ve ona hazırlanmamız gerekiyor. Oyuncularımı tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

"SALONLARIN DOLU OLMASI GEREKİYOR"

Türkiye Ligi'nde salonun THY Avrupa Ligi'nde oynanan maçlara kıyasla dolmadığının hatırlatılması üzerine Obradovic, "Kime karşı oynarsak oynayalım salonun dolu olması gerekiyor. Özellikle şunu vurgulamak istiyorum, beş yıldır oyuncularım gösterdiği performansından dolayı bunu hak ediyorlar" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ivan Obradovic Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (6)

Dadaşım:

Bence bu adam kaçacak bahane arıyor zaten valencia dan iyi bir teklif almış diyorlar giderse üzülürüm ama gerekirse sonuncu oluruz ama kimsenin sitemini çekmeyiz biz fenerbahçeyiz her ne kadar futbolda bu hafta erzurumsporluysamda ))

3
13
yanıtYanıtla
hakan:

Beşiktaşlıyım beni de çağırırsa gelirim Adamsın :)

10
0
yanıtYanıtla
Endişe:

Obra kaçarva :)

1
5
yanıtYanıtla
para yok:

Hocam yok ki.

0
3
yanıtYanıtla
habalahubala:

adam salonla bozmuş kafayı krizin farkında değilki cebine milyonlar atıyo tabi farkında olmaz

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

adam seyircinin ne kadar büyük güç olduğunun farkında. Onu yanında istiyor. Başka bir anlam vermemek gerek. Büyüksün Obradoviç.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title