Haberler

Zeki Müren'e En Güzel Hediye!

Güncelleme:

Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay, Hürriyet Gazetesi'nden Sertaç Virancık'a konuştu.

Onur Akay'ın TRT Müzik ekranlarından yaptığı öneri ile, 2012 yılından bu yana kutlanan 6 Aralık 'Türk Sanat Müziği Günü' tüm yurtta 6. kez kutlanıyor. 'Türk Sanat Müziği Günü'nün isim babası namı diğer 'Twitter İmamı' Onur Akay, Bülent Ersoy'la mahkemelik olmasından tutun da ilk kendisinin duyurduğu ölüm haberlerine kadar her şeyi anlattı.

"TÜRK SANAT MÜZİĞİ GÜNÜ BÖYLE ORTAYA ÇIKTI!

Zeki Müren'in doğum günü 6 Aralık, Türk Sanat Müziği olarak kutlanıyor. Bunun isim babası sensin. Nereden aklına geldi?

Onur Akay: TRT'de canlı yayına bağlandım. 'Sanat Güneşi Zeki Müren'in doğum günü olan 6 Aralık, Türk Sanat Müziği Günü olsun dedim. Büyük ilgi gördü ve ilk olarak 2012 yılında kutlanmaya başlandı. Bu sene 6'ncısı kutlanacak.

MUHTARIMIZ ÖLDÜ YAZAR MISIN?

Sana 'felaket tellalı' diyorlar. Ölen, hastaneye yatan kim varsa önce senden duyuyoruz bunun sırrı nedir?

Onur Akay: 'Sanat dünyasının felaket tellalı' diyen de var 'Twitter'ın imamı' diyen de... Kendi kendine bu böyle oldu. Bir uğraş vermedim. Sanat camiasından kime bir şey olursa, ailesinden birileri beni arıyor. Haber veriyor. Ben tabii ki bunu hemen yazmıyorum. Araştırıp soruşturuyorum. Eğer doğrularsam sosyal medyadan yayınlıyorum. 'Van'dan arayıp muhtarımız öldü yazar mısınız?' diyenler bile var.

Onur Akay Bülent Ersoy'un elini öpmek istediğini ise, şu sözlerle anlattı:

"Ben onun elini öpmek istiyorum. Özür niyetinde öpmek istiyorum. Ona çok büyük saygım var. O fotoğrafı yayınladığım için pişmanım. Fotoğrafı yayınlamamın sakıncası olduğu için değil, tamamen onu üzdüğüm için pişmanım. Ona olan sevgimi daha nasıl anlatabilirim ki?"

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bülent Ersoy Zeki Müren Onur Akay Twitter Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title