Haberler

Zehra Taşkesenlioğlu, Çat İlçesinde Büyük İlgi Topladı

AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, Erzurum’un Çat ilçesinde seçim çalışmalarına devam etti.

AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, Erzurum'un Çat ilçesinde seçim çalışmalarına devam etti.

Çat ilçesinde büyük bir ilgiyle karşılanan Zehra Taşkesenlioğlu, AK Parti Çat İlçe Başkanlığın'da ilçe halkıyla bir araya gelip 1 Kasım seçimlerinin önemini anlattı.

7 Haziran seçimleri öncesi ve sonrasında yaşanan olumsuzlukların ardından 1 Kasım seçimleri ayrı bir önem kazandını belirten Taşkesenlioğlu, " 1 Kasım seçimleri hak ile batıl mücadelesinin adıdır, sizlerin dualarını bir kardeşiniz olarak ihtiyacım var. Dil, ırk ayrımı yapmadan takvada buluşmak tek arzum şimdi birlik zamanı" ifadelerini kullandı.

7 Haziran sürecinde yaşanan Terör saldırılarını hatırlatan Zehra Taşkesenlioğlu, AK Parti'nin yaptığı bütün fedakarlıklara rağmen kurulamayan hükümetin arından 1 Kasım seçim kararının alındığını söyledi. Bu süre içinde halkın bütün gerçekleri anladığını dile getiren Milletvekili Taşkesenlioğlu " Yaklaşık 40-50 günlük sürede yananan bütün bu olumsuzluklar karşısında halkımız AK Parti'nin Türkiye'deki siyasi istikrar, huzur ve kalkınmayı sağlayacak tek parti olduğunu anladı. Yaptığımız bu gezi ve ziyaretlerimizde oy kaybını yaşadığımız bölge insanlarından duyduk. Bunun 1 Kasım seçimleri sonrası yeniden AK parti iktidara yürürken ülkemize huzur, refah, ve barış gelecek" diye konuştu.

İlçe halkı köy okullarının camların kırık olduğunu bakımlarını yapılmadığı ve köy yollarının ciddi anlamda sıkıntılı olduğunu daha tam olarak Çat ilçesinin merkezinde dahi bile yollarının olmadığını söylediler. Bunun üzerine konuyla ilgili kurum ve yöneticileri ile telefon görüşmesi yapan Taşkesenlioğlu, sorunların kısa zamanda çözüme kavuşturulacağını kaydetti.

Karaşeyh, Başköy, Çukurçayır, Budaklar, Aşağı Çat ve Taşağıl, mahallerini ziyaret eden Zehra Taşkesenlioğlu, vatandaşlardan 1 Kasımda desteklerini beklediklerini söyledi. Budaklar Mahallesi'nde Çat'ın kanaat önderi ve hocalarından İslam ve Hak aşığı Halit Hocayı, diğer unvanıyla Efe Hocayı ziyaret edip, hayır duasını aldı.

Taşkesenlioğlu, ziyaret ettiği mahallelerde 1 Kasım seçimlerini ve seçim beyyanmesini yer alan çiftçiye ve esnafa yönelik vaadleri anlatarak desteklerini istedi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zehra Taşkesenlioğlu Ak Parti Erzurum Çat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title