Haberler

Şeytanın Aklına Gelmeyecek Kurnazlık! Uyuşturucu Satıcıları, Aynı Sokaktaki Evlere Aynı Kapı Numarasını Vermiş

Güncelleme:

Bursa Osmangazi ilçesinde 9 farklı adrese eş zamanlı baskın düzenleyen ekipler, uyuşturucu satıcılarının aynı sokakta bulunan birden çok eve aynı kapı numarasını vermesi karşısında şoke oldu.

Bursa Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri 9 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda zehir tacirlerinin polisi şaşırtmak için aynı sokakta bulunan birden çok eve aynı kapı numarasını verdiğini gören ekipler şaşkına döndü.

POLİSLER HAYRETE DÜŞTÜ

Bursa narkotik polisi aylardır devam eden uyuşturucu operasyonları ile zehir tacirlerine göz açtırmıyor. Merkez Osmangazi ilçesinde 9 farklı adrese eş zamanlı baskın düzenleyen ekipler gördükleri manzara karşısında hayrete düştü. Zehir tacirlerinin herhangi bir polis baskınına karşı aynı sokakta bulunan birden çok eve aynı kapı numarasını vererek önlem almaya çalıştığını gören ekipler tacirlerin oyununa gelmedi. Polis savcılıktan alınan arama kararları ile tespit edilen adreslere girerek dakikalarca uyuşturucu madde aradı.

ÇOK SAYIDA UYUŞTURUCU BULUNDU

Narkotik polisi tarafından 9 farklı adreste yapılan eş zamanlı operasyonlarda ve şok uygulamalarda, uyuşturucu madde ticareti yaptıkları ve kullanmak için uyuşturucu madde bulundurdukları tespit edilen toplam 8 şahıs yakalandı. Yakalanan şahısların ikametlerinde, araçlarında ve üzerlerinde yapılan aramalarda 110 gram metamfetamin, 120 adet ecstasy tablet, 20 gram sentetik kannabinoid, 7 adet satışa hazır çıkı halinde paketlenmiş toplam 15 gram esrar, 2 adet ruhsatsız tüfek ele geçirildi.

Operasyonlar neticesinde yakalanan D.A. ve T.C. isimli şahıslar hakkında kullanmak için uyuşturucu madde satın almak, bulundurmak suçundan adli işlem yapılırken, E.A, T.D, G.Ö, E.K, Ç.K. ve T.K. isimli şahıslar ise uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapmak suçundan gözaltına alındı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Osmangazi 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (11)

Ace:

İçkiye o kadar zam yaparlarsa insanlar da böyle tehlikeli alternatiflere itilir. Uyuşturucu artışının en büyük sorumlusu alkol zammıdır.

4
8
yanıtYanıtla
sabri:

kafan bu kadar çalışıyor işte.

yanıt7
yanıt0
Ulkenin Hali Harap:

Yasallastirinda herkes rahatlasin en azindan devlete de katkisi olur

2
6
yanıtYanıtla
tosun:

devam devam bazı memurları görüyoruz arabanın içinde oturuken 10 metre ileride torbacılar cirit atıyor kanun çıkarılsın ve görevini yapmayan polis kovulsun incirliden selamlar

4
4
yanıtYanıtla
Mehmet:

Mevcut uyuşturucu madde kullanım ve satımına yönelik cezai yaptırımlar kesinlikle ve kesinlikle yetersiz. Zaten mevcut cezaları vermemek için haddinden fazla vijdanlı hakimlerimizin de katkılarıyla uyuşturucu geleceğimizi bitiren en önemli unsur olacaktır.

5
1
yanıtYanıtla
kaan:

yakalasan ne olacak 1 sene sonra çıkar cezaevinden satışa devam eder. Ülkede nasıl kanun var anlamış değilim aynı adam her sene yakalanıyor ama bır daha ki sene yine dışarda

1
2
yanıtYanıtla
krıptopakn:

içicilere devlet desteği verilmeli çok pahalı herkes oyuzden ucuz bonzai gibi sentetiklere bulşıyor hatta devlet kontrolunde üretilmesinden yanayım zaten ot içiliyor ot içen adamında kımseye zararı omuyor savaşa gitsen barışıp gelirsin e bide bazı ulkelerde doktorlar kanser hastalarına oneriyor eczanelerde medical maruhanna adı altında satışı yapılıyor devlet kazanır pkk kaybeder sokaktaki satıcılarda yavaş yavaş yok olur

3
0
yanıtYanıtla
the-crow:

bunları idam etmek lazım

2
0
yanıtYanıtla
Akademisyen:

Icicek olan evinde esrar bitkisi yetistiriyor zaten. Ama bonzai vb kimyasallarin onune gecmek icin abd modeli uygulanarak devlet kontrolunde satis olabilir. Hem devlette vergisini alir hem de pkk dhkpc gibi teror orgutlerinin onu bir nebze olsun kesilir hem de millet sagliksiz urun tuketmez !

2
0
yanıtYanıtla
hıdır dikerieleriyiter:

bence yakalayıp içiri atmak değil öldürülmeli yoksa bitiremezsiniz. öldürürseniz öldürüyorlar diye içen çok az olacak.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title