Haberler

Zayıflama Hayali Canından Etti! Ameliyattan 5 Gün Sonra Öldü

Güncelleme:

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Hastanesi'nde mide küçültme ameliyatı olan Hülya Ekren, ameliyat olduktan 5 gün sonra öldü.

Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde oturan 38 yaşındaki Hülya Ekren, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde mide küçültme ameliyatı olduktan 5 gün sonra öldü.

FAZLA KİLOLARINDAN KURTULMAK İSTEDİ

Ev kadını, 3 çocuk annesi Hülya Ekren, 110 kiloya ulaşınca zayıflama yöntemleri konusunda araştırma yapmaya başladı. Ekren, dikkatini çeken mide küçültme ameliyatının KSÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde de yapılabildiğini öğrendi. Ekren, bunun üzerine Antalya'da bir otelde çalışan eşi 43 yaşındaki Serdar Ekren'e ameliyat olmak istediğini söyledi. Ekren, bu tür ameliyatların riskli olduğunu duyduğunu belirterek karşı çıktı. Kilolarından çok rahatsız olan Hülya Ekren, ısrarla ameliyat olmak istedi. Çocukları da annelerine destek verince Hülya Ekren, Kahramanmaraş'a giderek hastanede muayene oldu.

AMELİYATIN ERTESİ GÜNÜ RAHATSIZLANDI

Yapılan tetkiklerden sonra Hülya Ekren'e 8 Ekim'e ameliyat günü verildi. Kurban Bayramı tatili için İskenderun'a gelen Serdar Ekren, eşinin ameliyat olacağını duyunca tepki gösterdi. Hülya Ekren, "Sen istesen de istemesen de ameliyat olacağım. Bu kilolarımdan ancak böyle kurtulacağıma inanıyorum" dedi. Bunun üzerine eşinin ameliyat olmasına razı olan Serdar Ekren, hep birlikte operasyon için Kahramanmaraş'a geldi. 8 Ekim'de Doç. Dr. Mehmet Fatih Yazar tarafından ameliyat edilen genç kadın, kendi isteğiyle 12 Ekim'de taburcu edilip İskenderun'a gönderildi. Ertesi gün rahatsızlanan kadın çağrılan ambulansla İskenderun Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Yapılan tüm müdahaleye karşın Ekren kurtarılamadı. Ameliyat nedeniyle midesinde sızıntı olduğu ileri sürülen Ekren'in cenazesi Çankaya Asri Mezarlıkta toprağa verildi.


"HİÇ İSTEMEDİM"

Evlerinin önünde taziyeleri kabul eden Serdar Ekren, eşinin ameliyat olmasına hiç razı olmadığını. aşırı baskı sonucu izin vermek zorunda kaldığını anlattı. Serdar Ekren, "Ben kendisinden kiloluyum. 110 kiloya ulaşmıştı ama ameliyat olmasını gerektirecek kadar kötü değildi. Bu yüzde ameliyat olmasına karşı çıktım. Kendisi ve çocuklarımızın ısrarı üzerine izin vermek zorunda kaldım. Ameliyattan 5 gün sonra öldü. Eşimin ameliyat dikişlerindeki sızıntı sonucu öldüğü söylendi" dedi.

DOÇ. DR. YAZAR: MİDE İÇERİĞİ CİĞERLERİNE KARIŞMIŞ

Ameliyatı yapan Doç. Dr. Mehmet Fatih Yazar, bu tür ameliyatlardan sonra komplikasyonlar oluşabileceğini belirterek şu açıklamayı yaptı:

"Normalde şehir içinde gelen hastalarımızı ameliyatın 4'üncü gününde şehir dışından gelen hastalarımızı 6'ncı günde taburcu ederiz. Ancak bu hastamız iyi olduğunu ileri sürerek 4'üncü gün taburcu olmak istediğini bildirdi. Ben, hocam ve tüm ekibimiz, 2 gün daha kalmasını istedik. Israrımıza rağmen çıkmak istediler ve taburcu edildi. Ertesi gün bize rahatsızlandığı bildirildi, hastanın hemen bize getirilmesini istedik. Ambulansa bindirilirken hastamız kusmuş ve mide içeriği ciğerlerine kaçmış. Bu ölümcül bir durumdur. Hastayı görmediğimiz için bir net bir şey söyleyemiyoruz. Ancak iddia edildiği gibi midede kaçak da olabilir. Bu yüzden hastanın 2 gün daha gözümüzün önünde olmasını istedik ancak ısrarla taburcu oldular."

AYKUT DA ÖLMÜŞTÜ

Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde 37 yaşındaki Aykut Okurlar da fazla kilolarından kurtulmak için KSÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde midesine kelepçe taktırdıktan sonra hayatını kaybetmişti. Geçen 16 Nisan'da ölen Okurlar'ın ameliyat sonrası yaşanan komplikasyon nedeniyle öldüğü belirtilmişti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sütçü İmam Üniversitesi Kahramanmaraş İskenderun Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek?
500

Yorumlar (15)

akıllı olun:

insanda azcık akıl olur bir insan karnını kestirip midesine kelepçe taktırıp daha sonra zayıflarsa kelepçeyi çıkarmak için tekrar kestirp bir sürü dikiş daha hiç şunu düşündünüzmü kaç tane damar kesiliyor kaçtane sinir kesiliyor ve bunlar dikilmeden direk karın dikiliyor bakın benim parmaklarım kesildi yerine dikildi çalışıyor ama sıkıntılı neredeyse gözle görülmeyecek sinirler damarlar var ve bunlar eskisi gibi dikilemiyor mecburen kapatılıyor

16
0
yanıtYanıtla
Gecbile kaldiniz:

Hastanenin adinda bile meymenet yok, kaldiki miden kucuk olunca zayifliyormusun !!. . . . . yok , , , bogazina hakim olacaksin sporunu yapacaksin , , gunluk ihtiyacin olan kadar yiyeceksin, , fazla yersen yakamazsin oda kilo yapar. bos isler ameliyatla zayiflamak

11
3
yanıtYanıtla
VİCDANSIZLAR HASTANESİ ORASI:

kahramanmaraş hastaneleri tam bir rezalet yemin ediyorum heleki şu sütçüimam hastanesi orda benim oğlum öldü okadar ileri zekalılarki beni telefonda arıyorlar oğlunuzun amaliyata acil alınması gerek diye bende hemen alın dedim alamayız dediler peki neden amaliyat için imza atmanız lazım :D ula oğlum ölecek ben yetişene kadar siz alın amaliyata ben yetişince imza atarım almadılarda almadılar feleksizler ölüme terkettiler vicdansızlar ALLAH BELALARINI VERSİN HAKKIMI HELAL ETMİYORUM ONLARA kahramanmaraş mış o hastaneye sevk ettiler hataydan başka hastane yokmuş gibi akılı olan sütçüimam hastanesine gitmez benden söylemesi bidaha o ile bile gitmem onlar yüzünden. . .

9
3
yanıtYanıtla
fatih:

allah sabırlar versin kardeşim

yanıt0
yanıt0
KAAN:

DERDİN NE KADIN BENİM GİBİ EŞİNİ DOSTUNU İŞİNİ Mİ KAYBETTİN OTUR EVİNDE

3
1
yanıtYanıtla
GÜLŞAH:

EŞ, İŞ, DOST SADECE İMTİHANDIR KARDEŞ. KAYBET N''OLMUŞ YANİ ? ONLARI ELDE EDENE YA DA TANIYANA KADAR NASIL YAŞADIN AYNI YAŞARSIN GENE :) BUGÜN HEP BUNALIMLI ARKADAŞLAR YORUM YAPIYOR SANKİ :) AİLECE 4 EV TAHLİYESİ, SAYSIZI İCRA, AİLE MADDİ MANEVİ SIKINTI AMA GENE DE ŞÜKREDİYORUM SAĞLIĞIMIZ YERİNDE. HAYAT YALAN SALLA GİTSİN. KÜLLERİNDEN YENİDEN DOĞARSIN SADECE SABRET. SELAMETLE

yanıt0
yanıt0
KAAN:

TEŞEKKÜR EDERİM GÜLŞAH HANIM MORAL OLDU

yanıt0
yanıt0
gülşah:

:) Başlarına üzücü bir hal geldiğinde sabreden; Kendine nimet verildiğinde şükreden; Haksızlığa uğradığında olaya hoşgörüyle yaklaşarak bağışlayıp affeden; Kendi bir haksızlık yaptığında özür ve af dileyen kimseler. . . İşte onlar güvenli ve doğru yolu bulanların ta kendileridir. Hadis-i Şerif

yanıt0
yanıt0
kaan:

ahh be ablacıgım dogal yola zayıflamaya calışaydın keşkee allah rahmet eylesin

2
0
yanıtYanıtla
zeynep:

rabbim

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title