Haberler

Zarrab Yüzünden Zor Günler Geçiren Ebru Gündeş, Botoksunu Bile Evinde Yaptırıyor

Güncelleme:

Sahne programı dışında hiçbir etkinliğe katılmayan Ebru Gündeş, lüks yalısından dışarı adım atmıyor. Ünlü şarkıcı, botoks iğnelerini bile evinde yaptırıyor.

Sahne dışında uzun zamandır ortalarda görünmeyen Ebru Gündeş'in sırrı ortaya çıktı.

ZOR GÜNLER GEÇİRİYOR

Ebru Gündeş iki yıldır Amerika'da tutuklu bulunan eşi Reza Zarrab nedeniyle zor günler geçiriyor. Sahne programı dışında hiçbir etkinliğe çıkmayan Gündeş, hiçbir etkinliğe davete katılmıyor.

SATIN ALMAK İSTEDİĞİ KIYAFETLERİ EVİNE GETİRTİYOR

Lüks harcamalarıyla bilinen ünlü şarkıcı her şeye rağmen alışveriş ve bakımını ihmal etmiyor. Gündeş'in satın almak istediği markalara ait kıyafetleri evine getirttiği öğrenildi.

DOKTORU BİLE EVE GELİYOR

Cilt bakımını da ihmal etmeyen Gündeş, botoks, dolgu ve vitamin iğneleri yaptırmak için de doktorunu Kanlıca'daki yalısına çağırıyor. (Kaynak: Posta)

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Reza Zarrab Ebru Gündeş Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (15)

POST:

zor günler geçiriyor. ayağına almak istediği elbiseler geliyor. vay anasını sayın seyirciler vay.

32
1
yanıtYanıtla
PARA PUL:

Bütün derdiniz para mı sizin? Kocası, çocuğunun babası hapiste, kadın adım adım her hareketi takip ediliyor medya tarafından. Elbiseyle mutlu olunuyorsa gönderiyim sana mutlu ol.

yanıt2
yanıt4
memo:

sayın ebru hanım siz babanıza bile ihanet eden örnek sanatcısınız acaba sonunuz ne olacak merak ettiniz mi bu güzelik seni kurtarır sence bakıcazzzzzz

17
0
yanıtYanıtla
Meme:

napmış babasına ben bilmiyom

yanıt0
yanıt0
tilki:

para var çare var

10
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

çok zor hayat yalımda hapis olmak ağayıma kadar gelen isteklerim. çok iyi anlıyorum

10
0
yanıtYanıtla
EMPATİ:

Hiç empati yapan yok. Ünü kendisini geçen kocası hapiste, her adımı takip ediliyor. Bilinmeyen bir nedenden dolayı boşanma başvurusu da geri çektirildi. Yani bu da burada hapis gibi.

5
4
yanıtYanıtla
PINAR:

Bu kadininda kocadan yana yüzü gülmedi. .

8
0
yanıtYanıtla
Metehan yıldız:

hakikaten çok zor günler geçiriyor kanlıcadaki yalısındaaaa kimin ahını aldın bi düşün ebrucum

6
1
yanıtYanıtla
Fatoş:

Pardon ama haber de Ebru Gündeş: "Ben zor günler geciriyorum", demiyor. Bunu haber yapan yazıyor. Herkesin hayatı kendine, kimse 4 duvar arasinda ne yaşandığını bilemez! Herkes kendisine baksin ilk olarak, ALLAH herkesi birşeylerle imtihana cekiyor. Kimseyi yargılamayın bilip bilmeden.

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title