Haberler

Zara ve Azam Ali Mercan Dede'nin Sahnesine Konuk Oluyor!

Güncelleme:

Mercan Dede Ensemble ve büyüleyici vokaller Zorlu sahnesinde bir arada...

Mercan Dede'nin yaz aylarında Zorlu için sahneye koyduğu özel projesi Mercan Dede Ensemble'ın son konseri 1 Kasım'da müzikseverlerle buluşuyor. Bu özel konserde Mercan Dede'ye, "Matrix", "The Fight Club", "Thor" gibi filmlerin müziklerini de seslendiren ve günümüz müziğinin önemli besteci ve vokalleri arasında yer alan Azam Ali ile Türk Halk Müziği'nin ödüllü sanatçısı Zara eşlik ediyor.


Geçtiğimiz yıl ONEARTH Records'dan çıkardığı "DÜNYA" albümünün tanıtım konserleri kapsamında, Heart Factory'nin organize ettiği Hindistan, Kanada, Brezilya, Meksika ve Avrupa ülkelerinde gerçekleştirdiği konserlerde müzikseverlerle buluşan, Haziran'da Toronto, New York, Chicago ve Cleveland şehirlerini içeren Kuzey Amerika turnesinde fırtınalar estiren Mercan Dede özel projesi Mercan Dede Ensemble'in son konseriyle Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi'nde...

Zara ve Azam Ali sesleriyle eşlik edecek

İlk konserleri yaz aylarında başlayan Mercan Dede Ensemble'in kapanış konserinde sanatçıya, dünya müziğinin önemli vokalleri arasında gösterilen Azam Ali ve Türk Halk Müziği'nin yıldızı Zara eşlik ediyor. Sesini "Matrix", "The Fight Club", "Thor" gibi film müziklerinden de hatırlayabileceğimiz Azam Ali, Mercan Dede'nin son albümü Dünya'da yer alan "Haydar Haydar" adlı Anadolu türküsünü seslendirdi. Zara, İlk albümünü yayınladığı 1998 yılından bu yana sürdürdüğü başarılı kariyerinde Kral TV ve MGD gibi saygın bir çok organizasyonların ödülleri ile birlikte, 4 yıl üst üste en iyi Türk Halk Müziği Kadın Sanatçı Altın Kelebek ödüllerinin de sahibi oldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mercan Dede Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title