Haberler

Zara'da Biçerdöverler Kontrol Edildi

Sivas'ın Zara ilçesinde hasatta çalışan biçerdöverler denetlendi.

Sivas'ın Zara ilçesinde hasatta çalışan biçerdöverler denetlendi.

Zara Ziraat Odası ile Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü tarafından Zara ilçesi kırsalında hasatta çalışan biçerdöverler kontrol edildi, hasat verimi incelendi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Tarım ve Orman İlçe Müdürü Ufuk Ateş, "Her yıl olduğu gibi bu yılda hasat dönemi nedeniyle kırsal alanda yapılmakta olan biçerdöver çalışmalarını yerinde inceledik, araçların ve sahiplerinin gerekli evrak ve belgelerini kontrol ettik. Yapılan hasatlarda tane kaybı olup olmadığını inceledik." dedi.

Oda olarak tarım arazilerinde yapılan çalışmaları ve hasat durumunu incelediklerini dile getiren Ziraat Odası Başkanı Zeki Şimşek, "Geçtiğimiz yıllara nazaran bu yıl daha iyi bir üretim dönemini çiftçilerimiz geçirmekteler. Sıkça karşılaştığımız durum ise üretimin iyi olduğu fakat maliyetlerin çok yüksek olduğu yönündeydi. Bölgemiz buğday üretimi için uygun olmadığından, hayvancılığa daha elverişli bir yapı olduğundan üreticilerimizin yem bitkisi üretimine yönelmeleri doğru bir tercih olacaktır." diye konuştu.

Kaynak: AA / Ekonomi

Sivas Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

TESLA'DA MİLYON DEĞERİNDE İNDİRİM! Tesla Model Y ne kadar? Tesla'nın en ucuzu Türkiye'de satışta... İran İsrail'e saldıracak mı? İran'dan İsrail'e misilleme gelecek mi? Merkez Bankası döviz kurları 2024! 1 Amerikan doları ne kadar? Yıl sonu dolar kuru ne kadar olur? Suphiye Orancı kimdir? Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan kızları olduğu iddia edilen Suphiye Orancı kaç yaşında, nereli? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç oldu? MB dolar tahmini için ne dedi? Sarıyer'de taksiciyi öldürüp araçtan atan yabancı uyruklu şahıs tutuklandı mı? İfadesinde ne dedi? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç TL? Merkez Bankası enflasyon beklentisi yüzde kaç? TOKAT'TA DEPREM | Tokat depreminin ardından yaşanan hasarın boyutu ne? Noterler Cumartesi günü açık mı? Noterler Cumartesi günü çalışıyor mu, saat kaça kadar açık? ALES/1 sınavı ne zaman 2024? ALES bu hafta mı? ALES sınav giriş yerleri! KIZILCIK ŞERBETİ fragmanı yayınlandı mı? Umut, Nursema'yı aldattı mı? Son bölümde ne oldu? İzmir Cuma namazı saat kaçta? İzmir Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İzmir cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ || Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatacak? Aşkım Kapışmak kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Aşkım Kapışmak kaç yaşında, nereli? Aşkım Kapışmak biyografisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title