Haberler

Zap Bölgesinde Bugüne Kadar 44 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Zap bölgesinde bugüne kadar 44 terörist etkisiz hale getirildiTürk Silahlı Kuvvetleri tarafından yapılan bilgilendirmede Irak kuzeyi Zap bölgesinde devam eden hava destekli operasyonda 16 Ekim'den bugüne kadar 44 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Zap bölgesinde bugüne kadar 44 terörist etkisiz hale getirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yapılan bilgilendirmede Irak kuzeyi Zap bölgesinde devam eden hava destekli operasyonda 16 Ekim'den bugüne kadar 44 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yapılan açıklama şöyle; "Irak Kuzeyi Zap bölgesinde devam eden hava destekli operasyonda; Bölücü terör örgütü mensubu teröristler ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada silahlı 3 terörist, Keşif ve gözetleme vasıtalarıyla operasyon birliklerine saldırı için hareket halinde oldukları tespit edilen, bölücü terör örgütü mensubu silahlı 13 terörist düzenlenen hava harekatıyla etkisiz hale getirilmiş Operasyonda etkisiz hale getirilen toplam terörist sayısı 44'tür."

Görünüt DÖkümü

-----------------------

-ARŞİV

-Hava harekatı görüntüleri

-Operasyon görüntüleri

Haber: ANKARA (DHA)

======================================

(Tür: Ankara)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Irak TSK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title