Haberler

Zaman Gazetesi Yazarları Gazeteci Şık'tan Helallik İstedi

Güncelleme:

Zaman gazetesi Washington temsilcisi Ali Aslan, gazeteci Ahmet Şık'tan attığı mesajlardan dolayı helallik isterken, Ekrem Dumanlı da Şık'ı tebrik etti.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Zaman Gazetesi ve Samanyolu Televizyonuna yapılan operasyonlara birçok gazeteciden hem eleştiri hem de destek yorumları geldi. Daha önce Odatv davasında 1 yıl hapiste kalan gazeteci Ahmet Şık, sosyal medyadan yaptığı yorumda "Birkaç yıl önceki faşizm döneminin kudretli sahiplerinden Cemaat'in bugün yaşadığının adı da faşizmdir. Faşizme karşı çıkmak erdemdir" dedi. Şık'ın bu yorumunun ardından Zaman gazetesinin Washington temsilcisi Ali Aslan, Ahmet Şık ve Nedim Şener'e yönelik özür dileme anlamına gelecek sözler söyledi. Gözaltına alınan Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı da Şık'a teşekkür etti.

"BİZ SENİN ÖZGÜRLÜĞÜNE SAHİP ÇIKMADIK"

Ali Aslan sosyal medyadan yayınladığı mesajında, Ahmet Şık ve Nedim Şener'e yönelik şu ifadeleri kullandı:

"Faşiste faşist dediğin için teşekkürler Ahmet Şık. Ve lütfen hakkını helal et. Biz senin özgürlüğüne böyle sahip çıkmamıştık. Sevgili Nedim, Ahmet Şık'tan istediğim helallik senin için de geçerli. Gerçi sen hala çok kızgınsın ama canın sağolsun."

"ÇIKTIKTAN SONRA İLK AHMET ŞIK'LA GÖRÜŞECEĞİM"

Cemaat operasyonu kapsamında gözaltına alınan Zaman gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı, Ahmet Şık'a tebrik mesajı gönderdi.

Zaman'ın internet sitesinde yer alan habere göre, Ekrem Dumanlı, gözaltına alınmadan hemen önce gazeteci Ahmet Şık'a teşekkür etti. Ahmet Şık'ın Twitter'dan paylaştığı "Birkaç yıl önceki faşizm döneminin kudretli sahiplerinden Cemaat'in bugün yaşadığının adı da faşizmdir. Faşizme karşı çıkmak erdemdir." mesajınI belirterek "Tweet attığını duydum. Selamımı söyleyin, tebrik ettiğimi söyleyin" dedi. Ayrıca çıktıktan sonra ilk görüşeceği kişilerden birinin Ahmet Şık olacağını belirtti.

"ŞIK'IN AÇIKLAMASI CİVANMERTLİKTİR"

Öte yandan Zaman gazetesi yazarlarından Abdülhamit Bilici de Ahmet Şık'ı attığı tweet'ten ötürü tebrik etti. Tuncay Opçin ise Şık'ın tweet'leri ile ilgili "Ahmet şık'ın açıklaması civanmertliktir. Çok teşekkür ederiz. Zaman'daki herkesin ortak kanaati."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Washington Ahmet Şık Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500

Yorumlar (16)

Ankaralı,mobilWeb@haberler.com:

Kamu sınavlarında da soruları çaldınız, gariban insanlardan, rezil ettiğiniz hayatlarını kaydırdığınız Mhp yöneticilerinden, Deniz Baykal dan, ergenekon, balyoz filan diye hapislere attırdığınız masum insanlardan, daha sayayım mı, helallik isteyeceğiniz o kadar çok insan var ki, zor işiniz arkadaşlar zor,

11
12
yanıtYanıtla
BaklanlıMobil-ANDROID:

menfaatler ortak olduğunda nasıl da ortak bir noktada buluşuyorsunuz bu yaptığınız etik değil biraz dik olup sözlerinizin arkasında olun.

5
14
yanıtYanıtla
ÜLKEM:

BU YOLSUZLUKLARIN VE HIRSIZLIKLARIN NE KADAR BÜYÜK OLDUĞUNUN İSPATIDIR. ÜLKEMİN İNSANLARI BUNU ANLAYACAKDIR.

8
3
yanıtYanıtla
ADANALI:

ESKİDEN DARBE SİLAHLA YAPILIYORDU ŞİMDİ İSE KORKU SALARAK YAPILIYOR DARBEDEN NE FARKI VAR

9
1
yanıtYanıtla
MicoMobil-IOS:

Kimse sanmasin, ki bu dunyada insanin yaptigi yanina kar kalir kim ne yaparsa bilsin, ki bir gun bunun hesabi sorulur hemde bu dunyada , su üc günluk dünyada rahat yasamanın sırrı dürüstluk , anlayan anladı

8
1
yanıtYanıtla
VATAN:

Bu kadar böbürlenme Padişahım senden büyük ALLAH var

7
2
yanıtYanıtla
zafer:

bizde yedik

4
1
yanıtYanıtla
murat ercanMobil-ANDROID:

bir zamanlar hükümetle elele paşaları ve gencecik subayları yediniz, ortaklık bozulunca da birbirinizi yiyorsunuz,ülke iç savaşa gidiyor farkında mısınız?

3
1
yanıtYanıtla
iiiii:

bakalım daha kimler den helallik isteyecekler

1
2
yanıtYanıtla
VASIF ERAK:

H A Y D İ – G Ü L Ü M – Y A N D A N…. ???Her şeyin olduğu gibi siyasetinde şirazesini bozdular ! Bu günlere kadar iktidarlara solcusu , sağcısı kürsüden olsun meydanlardan olsun tenkit ve salvolarını mertçe siyasi etiketlerine uygun korkusuzca direkt olarak yaparlardı . Şimdi öylemi ya ; uyanıklar bunu saman altından su yürütme becerisi ile çaktırmadan yan cepheden yani anlaşılacağı üzere (İskele Alabanda) misali PARALEL den yapıyorlar. Böylece siyasetde de yeni bir çığır açmanın mutluluğunu yaşıyorlar !

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title