Haberler

Zalimin Karşısında, Mazlumun Yanındayız"

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Filistin'de yaşanan insanlık dramanı ilişkin, "Zalimin karşısında, mazlumun yanındayız." dedi.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Filistin'de yaşanan insanlık dramanı ilişkin, "Zalimin karşısında, mazlumun yanındayız." dedi.

Merkezefendi ilçesi Muratdede Mahallesi'nde esnafı ziyaret eden Tin, kahvehanede vatandaşlarla sohbet etti.

Tin, ziyaretinde yaptığı konuşmada, Filistin'de akıl almaz bir insanlık dramıyla karşı karşıya olunduğunu dile getirerek, şunları söyledi:

"Kan ve gözyaşı, Filistin'de yaşayan kardeşlerimizi böylesi mübarek bir ayın arifesinde yeniden acı ve hüzne boğdu. Kısa vadeli menfaat hesabı yaparak bu tarifsiz acıları savunmasız insanlara yaşatanlar bu hesaplarını artık bir kenara bırakmalıdır. Dünya uykudan uyanmalı ve bu gidişata güçlü bir ses vererek tavrını ortaya koymalı ve dur demelidir. Nice medeniyetlerin mirasları olan değerleri yok etmek için her yola başvuranlar bunun hesabını hiçbir platformda verecek yüze sahip değiller. Türkiye olarak bizler üzerimize düşeni fazlasıyla yapmaya gayret ediyoruz. Nerede bir acı varsa dindirmenin, nerede bir gözyaşı varsa silmenin derdinde oluyoruz. Türkiye olarak dünyanın neresinde olursa olsun darda ve zorda olanlara yardım elimizi her daim uzatıyoruz. Zalimin karşısında, mazlumun yanındayız. Bunu da aziz milletimizden aldığımız güç ve cesaretle yerine getiriyoruz."

Tin, Türkiye olarak insanlığın barış ve güvenliği için ortak akılla hareket ederek, bu yaşanan dramları durduracak hamleleri de yapma konusunda kararlı duruşlarından asla taviz vermeyeceklerini kaydetti.

Kaynak: AA / Politika

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title