Haberler

Zalim İstanbul 12. bölüm fragmanı yayımlandı! Zalim İstanbul son bölüm izle

Güncelleme:

Fikret Kuşkan, Deniz Uğur ve Mine Tugay gibi isimlerin başrollerde olduğu Zalim İstanbul yeni 12. yeni bölüm ile 23 Eylül'de Kanal D'de olacak. Yeni bölümünde Ceren, Nedim üzerinden Cemre'yi yıpratmak için plan kurar. Zalim İstanbul 12. bölüm fragmanı...

12. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYIMLANDI MI?

Yayımlanan yeni bölüm fragmanında: Cemre'yi Seher artık evde istemez ve bu sırada Cenk onu evine götürür. Bu olay aile içerisinde duyulmuştur. Seher, Cemre ve Civan, Cemre'ye kızmışlardır.

Zalim İstanbul 12. bölüm fragmanı yayımlandı! Zalim İstanbul son bölüm izle

Cenk artık dolmuştur ve bu olay onun için fırsat olur. 'Bu hikayenin zalimi de korkağı da suçlusu da benim' şeklinde haykırır. Öte yandan Şeniz, Cemre'nin oğlunun yanında kalmaması için harekete geçeri. Ceren, Cenk'in evine giderek Cemre ile kavgaya tutuşur. Cenk ise babası ile karşı karşıya gelmiştir. Seher, olanların ardından kızı Cemre'ye yarım etmek istese de Cemre yaşadıklarını unutmamıştır. Ancak Ceren durmamaya kararlıdır.

Zalim İstanbul 12. bölüm fragmanı yayımlandı! Zalim İstanbul son bölüm izle

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bir taraftan Agah, bir taraftan Şeniz kaçakları bulmak için var güçleri ile çalışmaktadırlar. Cenk ise, eline geçirdiği bir bilgi ışığında herkesten gizli harekete geçer. Sonuçta Cemre ve Nedim'in kaçtıkları yeri bulur. Cemre karşısında Cenk'i gördüğünde şok olur. Ondan kurtulmasını bilir; fakat, onlara tek ulaşan Cenk değildir. Şeniz'in adamı Cemre'yi takip eder ve kaldığı yerin sahibinin oğlu ile anlaşma yapar. Şeniz'in planı doğrultusunda adam Cemre ve Nedim'in kaldıkları odayı ateşe verir. Cemre içeride değildi ve Nedim yangının ortasında kalır. Polis geldiğinde Cemre'yi tutuklar; fakat, Nedim için yapacakları bir şey yoktur. Cenk, küçük olan ilçede karışıklıktan şüphelenir ve Nedim'in yanan evde olduğunu anlar. Korkusuzca daldığı evden Nedim'i çıkarmayı başarır; fakat, olaylar bu andan sonra Cemre ve Nedim için ters işlemeye başlar...

Zalim İstanbul 12. bölüm fragmanı yayımlandı! Zalim İstanbul son bölüm izle

Zalim İstanbul 12. bölüm fragmanı yayımlandı! Zalim İstanbul son bölüm izle

Kaynak: Haberler.com / Gündem

İstanbul Kanal D Eylül Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title