Haberler

Zahit Alüminyum Aselsan Malzeme Teknolojileri Çalıştayı'nda Bildiri Sunacak

Adana Organize Sanayi Bölgesi’nde (AOSB) üretim yapan Zahit Alüminyum, marka değerini artıracak yeni bir çalışmaya daha imza atıyor.

Adana Organize Sanayi Bölgesi'nde (AOSB) üretim yapan Zahit Alüminyum, marka değerini artıracak yeni bir çalışmaya daha imza atıyor.

Kurduğu Ar&Ge Merkezi ile yenilikçi ürünlerin yanı sıra, üretim maliyetlerini düşüren ve çevreyi koruyan projeleri hayata geçiren Zahit Alüminyum, bu yıl 3'üncüsü düzenlenecek olan Aselsan Malzeme Teknolojileri Çalıştayı için hazırladığı bildiri kabul edildi.

Zahit Alüminyum, 10-11 Mayıs 2018 tarihinde gerçekleşecek Aselsan Teknolojileri Malzeme Çalıştayı'nda "Savunma Sanayinde Kullanıma Yönelik AA 7075 (EN AW7075) Serisi Alüminyum Alaşımlarının Geliştirilmesi" başlıklı bildiriyi sözlü olarak sunacak.

Üniversitelerle 'Malzeme Teknolojileri' alanındaki ilişkilerini artırmayı hedefleyen Aselsan, çalıştayda 'Malzeme Bilimi' dalında çalışan ve teknoloji geliştiren bilim insanları ile bu teknolojileri kullanabilecek personeli buluşturarak, bilgi paylaşımı ortamını oluşturacak.

Türk Savunma Sanayi'nin lider kuruluşlarından olan Aselsan, kara, hava, deniz ve uzay için askeri sistemler geliştirip; sahip olduğu ileri teknoloji ile sivil alanlarda ihtiyaç duyulan çözümleri sunuyor. Çok geniş bir yelpazede, yüksek teknolojiye sahip çözümler üreten Aselsan, birçok alanda ileri teknoloji malzeme, alt ürün, altyapı gibi süreçleri etkin bir şekilde kullanıyor. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Organize Sanayi Bölgesi Aselsan Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title