Haberler

Zahide Yetiş Annesini Toprağa Verip Canlı Yayına Çıktı

Güncelleme:

Annesini toprağa veren Zahide Yetiş, cenaze töreninin ardından canlı yayına çıktı. Ünlü sunucunun makyaj yapmaması ve siyah giyinmesi dikkat çekti.

Dün annesini toprağa veren Zahide Yetiş, hemen arkasından stüdyoya geldi ve canlı yayına çıktı.

HİÇ MAKYAJ YAPMADI

Yayının başında oldukça duygusal anlar yaşayan Zahide Yetiş, güç toplamak için yayına çıktığını söyledi. Zahide Yetiş'in makyaj yapmaması ve siyah giyinmesi dikkat çekti.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Zahide Yetiş Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (84)

eymobilWeb@haberler.com:

Sus Allah aşkına annen ölmüş insan bir gün gelmez zaten haftasonu program yok bari 3 gün oturda yasını tut kınadım resmen

41
2
yanıtYanıtla
zaideci01:

kutluyorum zahide hanım cıkmayaydı türkiye batardı borda düşerdi ne olurdu halimiz türkiyem adına seni kutluyorum

36
3
yanıtYanıtla
mustafa akmobilWeb@haberler.com:

Tayip in kanalindanda bu beklenir pes

19
19
yanıtYanıtla
gulistanmobilWeb@haberler.com:

Sırf reyting ugruna ananizi bile mezara gomer sinra hersey sanat icin dersiniz iki yuzlu yapmacik kadin zaten giciktim simdi igrendim bir fatiha yasin okusaydin tv de mal gibi boy gosterecegine ama o fatihayida yusuf hocaya okutursun gerizekali

16
21
yanıtYanıtla
Aslı DemircimobilWeb@haberler.com:

Hiçbir iş yerindeki sözleşme, birinci derece yakınını kaybettiğinde işe geleceksin şartı koşmaz. Tamamen kendi şahsi reytingi için yapılmış bir harekettir. Aklınca göz boyuyor. Herkeste diyecekki yazık kadın bu halde programını sundu. İlaveten Atv kanalı kimin biliyorsunuz. O insanlar zaten böyle bir durumda gelme der. Gerekirse iki gün programı yayınlamaz yerine film filan koyarlar. Resmen soytarılık bu kadının yaptığı.

26
10
yanıtYanıtla
ruhi:

zahide annenin cenazesine nası yetiştin bu kadar tv ye çıkmaya istekli olunca, anneni defnettin hemen tv. ye yetiştin ha hiç arayı sotmadan bravo ne diyelim

29
5
yanıtYanıtla
cem tuna:

Anne acısı hiç bir şeye benzemez. . Allah rahmet eylesin ve başınız sağolsun Zahide hanım. . . Ben aşağıda yapılan pek çok eleştiriye katılmıyorum, zira herkes kendi yasını istediği gibi tutar. Zahide hanımın kendisini işine vermesi ve günlük yaşamını devam ettirmesi bence kınanacak bir şey değil. . . Herkesin acı eşiği farklıdır. . . Hiç bir şey yapmadan yas''a bürünse belki hiç toparlanamayacak. . bazen yola devam etmek en iyisidir. . . Bu kendisinin annesinin vefaatına size göre daha az üzüldüğü anlamına gelmez. . . yok tv açılmayacak yok, kırk gün yas tutulacak. . . kusura bakmayın ama bana bunlar abes geliyor. . her insan, her yaşam kendi doğasına göre bir tepki geliştirir. . . insanları yargılamaktan ne zaman vazgeçeceğiz?

17
16
yanıtYanıtla
islamdan iyice uzaklastIK...:

Ben dindarim=hic bir partiyi tutmuyorum, , bunu yeminle söylüyorum, , , ülkemi cok seviyorum. . . ama ülkemde olup bitenlere coook üzülüyorum, , , sadece zahide icin demiyecem, , , cogumuz islamiyeti unuttuk, , tam manasiyla yasamiyoruz. . . herkez birbirini sucluyor, , ama bunlarin hic birisi dogru degildir, , dogru olan nedir. . ? isin dogrusu, , biz avrupaya özene özene, , kendi kültürümüzü ve en önemlisi , , kendi dinimizi iyice unuttuk. .

28
4
yanıtYanıtla
BbMobil-IOS:

Allah rahmet eylesin. Allah size sağlık versin. İşveren izin vermezse Zahide Hanım ne yapsın! Benim eşimin annesi vefat ettiğinde işyeri sahibi izin vermemişti.

11
19
yanıtYanıtla
paraMobil-ANDROID:

para nelere kadir

24
4
yanıtYanıtla
Tüm 84 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title