Haberler

    Zagreb'te Dikkat Çeken Görüntü! Fenerbahçe'yi...

    Senad Ok / Skorer - Fotoğraflar: Cengiz Malgır | Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'ndeki Dinamo Zagreb karşılaşması için bu şehre geldi.

    Sarı-Lacivertli ekibi yalnızca iki taraftarın karşılaması dikkat çekti. Bunun sebebi ise Hırvatistan'da Türk nüfusunun çok az olması...

    Fenerbahçeli taraftarlar, Volkan Demirel ve Mehmet Topal'la fotoğraf çektirirken; 1700 biletin ayrıldığı deplasman tribünü için Bosna Hersek, Sırbistan ve Avusturya'dan gelecek Sarı-Lacivertli taraftarlar takımlarını destekleyecek.

    Fenerbahçe kafilesinde başkan Ali Koç yer almadı. Futbolculardan ise Hasan Ali Kaldırım, sakatlığı nedeniyle Hırvatistan'a getirilmedi.

    Sarı-lacivertli takım, Maksimir Stadı'nda yarın Dinamo Zagreb ile  yapacağı maçın hazırlıklarını bu akşam TSİ 20.30'da statta yapacağı antrenmanla  tamamlayacak. Antrenman öncesinde teknik direktör Phillip Cocu ile bir  futbolcunun katılımıyla basın toplantısı düzenlenecek.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Dinamo Zagreb Hırvatistan Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title