Haberler

Zafer Havalimanı Uçuşları

Pegasus Havayolları, İstanbul ile Kütahya arasında karşılıklı uçuşlara 16 Ocak 2013'te başlayacak.

Pegasus Havayolları, İstanbul ile Kütahya arasında karşılıklı uçuşlara 16 Ocak 2013'te başlayacak.

Pegasus Havayolları'ndan yapılan yazılı açıklamada, yurt içi ve yurt dışında uçuş ağının genişletilmesi çalışmalarına devam edildiği bildirildi.

Uçuş ağına, ocak ayından itibaren Türkiye'nin ilk bölgesel havalimanı olan Zafer Havalimanı'nın eklendiği duyurulan açıklamada, şöyle denildi:

"Afyonkarahisar, Kütahya ve Uşak kentlerine benzer uzaklıkta olan Zafer Havalimanı'na gerçekleştireceğimiz seferlerle sadece bu 3 kente seyahat etmek isteyenleri değil, genel olarak bütün bölgeyi ziyaret etmeyi dileyen misafirlerimizi bekliyoruz. İlk uçuşun 16 Ocak 2013 günü gerçekleşeceği Zafer Havalimanı'na seferlerin biletleri, 29.99 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan pazartesi, çarşamba, cuma ve pazar günleri saat 20.20'de, Zafer Havalimanı'ndan pazartesi, salı, perşembe, cumartesi günleri saat 08.00'de gerçekleştirilecek seferler sayesinde misafirlerimiz Zafer Havalimanı'ndan İstanbul aktarmalı olarak yurt içinde 10, yurt dışında 24 noktaya uçabilecek."

Muhabir: Sedat Gök

Yayıncı: Mürsel Çetin - KÜTAHYA

Kaynak: AA / Yerel

İstanbul Türkiye Pegasus Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title